Manisa'da Bugün

HÜSEYİN TANRIVERDİ "BİZ BELEDİYECİLİĞİN KİTABINI YAZDIK"

GÜNDEM

Seçim çalışmalarına yoğun bir tempoyla devam eden AK Parti Büyük şehri Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi ve Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ömer Faruk Çelik AK Parti Göktaşlı Mahalle teşkilatının düzenlemiş olduğu kahvaltılı toplantıya katıldılar.

 Seçim çalışmalarına yoğun bir tempoyla devam eden AK Parti Büyük şehri Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi ve Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ömer Faruk Çelik AK Parti Göktaşlı Mahalle teşkilatının düzenlemiş olduğu kahvaltılı toplantıya katıldılar.

AK Parti Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi ve AK Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ömer Faruk Çelik, Göktaşlı mahalle teşkilatının Bedesten Meydan’ında düzenlediği kahvaltı ile esnafla bir araya geldi. Kahvaltıda adaylara Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç ve çok sayıda partili eşlik etti.

“Şehri Halkımız ile Birlikte Yönetmeye talibiz”

Alışıldık belediyecilikten çok daha farklı bir yönetim tarzını benimsediklerini belirten AK Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ömer Faruk Çelik, “İnsanlarımızın fikirlerine, düşüncelerine, görüşlerine duygularına önem vererek yönetime şehrimizde yaşayan halkımızı, sivil toplum kuruluşlarımızı, derneklerimizi ve odalarımızı da dahil ederek bu şehri birlikte yöneterek, bu şehirde yaşayan insanlarımızı büyük bir aileye dönüştürme gayreti içerisindeyiz. Vatandaşlarımız, STK’ larımız şehrin yönetiminde figüran olmaktan çıkıp her biri aktör haline gelecekler. “Her seçim öncesi şehri birlikte yöneteceğiz” denilir ancak uygulamaya geldiğinde direk sizi ilgilendiren, aşınızı ve işinizi ilgilendiren konularda bile bırakın fikirlerinizin sorulmasını önerilerinizi iletmek istediğiniz de bile yetkili makamlara ulaşamazsınız. Oysaki bizim geçmişimiz daha önceki bulunduğum görevlerim bu işlerin referansıdır. Her kesime ve herkese hakkaniyetle götüreceğiz. Terimizin son damlasına kadar çalışarak, sizlere efendi değil hizmetkar olacağız” dedi.

“Manisa belediyesi hizmette geri kaldı”

Manisa’ya yapacağı bütün hizmetleri anket yoluyla vatandaşlara danışarak yapacağını kaydeden AK Parti Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, “Bugün burada birlikte olmamız sizler için büyük işler yapacağımızı ortaya koymaktadır. Manisa’yı büyükşehir belediyesi yaptık. Bir tarih yazdık. Sizlerin destekleri ile iş başına geldiğimizde hizmetlerimiz ile büyük destanlar yazacağız. Çünkü büyük imkânlar büyük hizmetler demektir. Manisa buna hasretti. Manisa belediyesi belediyecilik hizmetlerinde çok geri

kaldı. Manisa hak ettiği hizmetlere sahip olamadı. Ne sahip olduğumuz güzellikleri ortaya çıkarabildiler. Nede sosyal belediyecilik konusunda şehrimizin güzel insanlarını kucaklayabildiler” dedi.

“Belediyeciliği öğrenmeden makamdan uzaklaşacak”

Katı atık sorununu çözmeye hazır olduğunu kaydeden Tanrıverdi, “Projelerimizi her gittiğimiz yerde söylüyoruz. Bu proje karşısında gözü kamaşan ve çöp meselesini bile beceremeyen belediye başkanı “ihaleye fesat karıştırmak” gibi laflar etmeye çalışıyor. Biz bu işin kitabını yazan birisiyiz. Belediyelerde işlerin nasıl yürüdüğünü belediyeler yasasını yazarken, biz bunları biliyoruz. Siz daha öğrenmeden makamdan uzaklaşacaksın. Gizli saklı yapmayacağız. Bunları yaparken de kesinlikle görevi suistimal etmekten dolayı çeteden 50 yılla yargılanmadan yapacağız” dedi.

Manisa belediye başkanının Manisa’ya hiçbir hizmet getiremediğini ve 5 yılda 5 nikâh dahi kıymadığını dile getiren Tanrıverdi” Mevcut belediye başkanı Manisa’da 5 yılda 5 nikâh kıymamış sosyal belediyeciliğin bir ayağı olan bu işi bile becerememiştir. Manisa’ya tek bir konut dahi yaptıramamıştır. Manisa’nın halkının sorunlarına çözüm yolu bulamamıştır. Kendisinin bir sözü var Çeşme’de, İzmir’de Huzur buluyorum demiştir. Biz inşallah 30 Mart seçimlerinin ardından Büyükşehir belediyesini ve Şehzadeler Belediyesini alınca kendisini Huzura kavuşturacağız” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.