Manisa'da Bugün

İBRAHİM DAŞÖZ'Ü CUMHURBAŞKANI'NA ŞİKAYET ETTİLER

GÜNDEM

Vali Halil İbrahim Daşöz’ün öncülüğünde başlatılan 251 Bin Dev Öğrenci Projesi kapsamında öğrencilere satılan kitaplar şikayet konusu oldu. F.E.S adlı vatandaş Vali Daşöz’ü Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e attığı twet ile şikayet etti.

 Öğrencilerin özgüven kazanmalarına yardımcı olmak başta olmak üzere çeşitli amaçlar ile Vali Halil İbrahim Daşöz tarafından Manisa’da başlatılan 251 Bin Dev Öğrenci projesi eleştiri almaya devam ediyor. İlk önce eğitim sendikaları tarafından eleştirilen projede bu kez veliler ses yükseltti. Proje kapsamında öğrencilerin kitap okuma alışkanlığı kazanmaları için bastırılan ve öğrencilere satılan kitaplar şikayet konusu oldu. Proje kapsamında 12 kitap bastırılırken bir öğrenci velisi cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e twet atarak kitapların zorla satıldığını bildirdi.


F.E.S adlı veli Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e “Sayın cumhurbaşkanım Manisa Valiniz zorla kitap satışı için baskı yapıyor okullarda lütfen ilgilenir misiniz” şeklinde twet atarak Vali Daşöz’ü şikayet etti. Kendisine atılan twet’e karşılık Cumhurbaşkanı Gül’ün nasıl bir karşılık vereceği merak konusu oldu.

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.