Manisa'da Bugün

İstanbul Yat Kiralamada Kalitenin Adresi

GÜNDEM

İstanbul Yat Kiralamada Kalitenin Adresi

Özellikle özel günleri daha özel hale getirmek için, değişik mekanlarda bu organizasyonların yapılması tercih ediliyor. Firma, yat kiralama konusunda yılların tecrübesi ve zengin yat çeşitleri ile her türlü organizasyon için, misafirlerine unutulmaz anlar vaat ediyor.

Firma 28 adet Vip şekilde tasarlanmış yatı ve 10 adet Vip teknesi ile bu konuda sektörde lider durumda bulunuyor. Bu güne kadar vermiş olduğu üst seviye hizmetleri nedeni ile firma, yat kiralama İstanbul başlığında yapılan aramalarda da ilk sıralarda bulunuyor. Firma sadece yat kiralamakla kalmayıp, her türlü organizasyon için gerekli tüm planlama ve hazırlıkları da yapıyor.

Kiralama Hizmetleri

Firma, yat ve tekne kiralama hizmetleri kapsamında, haftanın her gün ve saatinde kesintisiz hizmet veriyor. organizasyonun şekli ve katılacak kişi sayısına göre hazırlanan, yat ve teknelerle unutulmaz anların ayrıcalıklı olarak yaşanmasını sağlıyor. Firma, beş yıldızlı otel konforuna sahip lüks tekne ve yatları ile kaliteli ve profesyonel ekipleri sayesinde, hayalleri gerçeğe dönüştürüyor.

Firmanın hizmetleri Nelerdir?

Firmanın hizmet çeşitliliğinde sınır bulunmuyor, firma özellikle uygun yat kiralama fiyatları ile de çok tercih ediliyor.

Firmanın hizmetlerinden bazıları şu şekilde sıralanıyor;

Yatta fotoğraf ve video çekimi Yatta yüzme organizasyonu Teknede sünnet düğünü Yatta evlenme teklifi (lazerli ve sürpriz) Teknede bekarlığa veda ve fasıl organizasyonları

Firma bu hizmetlerinin yanı sıra, şoförlü limuzin kiralayarak özellikle özel günlerin daha ayrıcalıklı olmasını sağlıyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.