Manisa'da Bugün

İYİ Partili Çelik: "Acının tarifi yok"

GÜNDEM

İYİ Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Çelik, Manisa’da halk otobüsünün karıştığı kazada ölümle sonuçlanan olay ile ilgili ihmaller olduğunu söyledi.

İYİ Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Çelik, Manisa’da halk otobüsünün karıştığı kazada ölümle sonuçlanan olay ile ilgili ihmaller olduğunu söyledi.

Çelik, şöyle devam etti: “Tüm manisalılar olarak bugün tarifsiz bir acı yaşadık. Halk otobüsünün çarpması sonucu 18 yaşında hayatını kaybeden bir gencin hesabını kim verecek, bu ailenin acısı nasıl dinecek. Manisa şehri eskiden kurulan ve sokakların trafiğin sıkışık olduğu yerdir. Tüm Manisa’nın trafiğini alt üst eden , ters yönden gelen minibüsler ve elektrikle çalışan körüklü otobüsler bugün gencecik bir delikanlıyı Görkem AKKUŞ’u hayattan aldı. Üç yıl önce Büyükşehir Belediyesinin anlam veremedigimiz körüklü otobüslerin zaten sıkışık olan trafiğe soktular. Bu araçlar için trafik alt üst oldu. Yolun gelişine ters yönden çalışan dolmuş ve otobüsler yayalar ve araçlar için potansiyel kaza sebebi oluyor. Yayalar bu düzene alışmaları çok zor, mantığa da çok ters. Tramvay ve tren olur bu yol o şekilde dizany edilir ama minibüsler için bu düzen uygun değildir. Her gün sayısız insanlar ters yönden işleyen bu araçların attinda kalmaktan korkuyor. Bu sistemden hiçbir vatandaşımız ve esnafımız memnun değil, bir an önce acilen eski sisteme geçilmelidir. Ölümlere sebep olan bu projeyi onaylayan ve uygulayanlar kendilerini bu aile yerine koymalıdır."

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.