Manisa'da Bugün

İYİ Partili Köse’den, Gazeteciler Günü mesajı

GÜNDEM

İYİ Parti Toplumsal Politikalar Başkan Yardımcısı ve Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Gökhan Köse, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

İYİ Parti Toplumsal Politikalar Başkan Yardımcısı ve Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Gökhan Köse, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

İYİ Parti Toplumsal Politikalar Başkan Yardımcısı ve Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Gökhan Köse, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle bir mesaj yayımladı. Köse, mesajında: “Demokratik rejimin korunup geliştirilmesinde en önemli görevlerden birini gazetecilerin yerine getirmektedir. Ülkemizde çok ağır şartlar altında mesleklerini icra etmeye çalışan gazetecilerin bu özel gününün, gerçekten kutlanacak bir gün haline gelmesi için çabalayacağız. İşlerini yaptıkları için özgürlükleri kısıtlanan, hapse atılan gazetecilerin yanı sıra, özlük hakları açısından hiç de hak ettikleri bir konumda bulunmayan basın mensuplarının mutlaka daha uygun ve özgür koşullarda mesleklerini yapmalarını sağlayacağız. Gazetecilerimizin özgürce işlerini yapmaları mutlaka anayasal düzenlemelerle garanti altına alınmalıdır. Toplumun sesi ve vicdanı olan gazetecilerin özlük hakları ve sendikalaşmaları konusunda da gerekli adımlar atılmalı, zaman geçirilmeden bu konudaki sıkıntıların aşılması için çaba gösterilmelidir. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nün bir gün kutlanabilecek bir renge bürünmesini diliyorum ve bunun için elimizden geleni yapacağımızı dile getiriyorum” ifadelerini kullandı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.