Manisa'da Bugün

KANALİZASYON MÜDÜRÜ'NÜN EVİNİ KANALİZASYON SULARI BASTI

GÜNDEM

Saruhanlı Belediyesi Fen İşlerine bağlı Su ve Kanalizasyon Müdürü Muammer İşbilen’in Manisa merkez Ahmet Bedevi Mahallesi’nde bulunan çiftliğini, kanalizasyon suyu bastı. Kanalizasyon şebekesinin patlamasıyla su mahalleye aktı. Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Muammer İşbilen duruma tepki gösterdi.

 Saruhanlı Belediyesi Fen İşlerine bağlı Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Muammer İşbilen duruma tepki göstererek; “Ahmet Bedevi Mahallesi’nde 40 dönüme yakın bir çiftlik evim içerisinde hayvanlarım, meyve ağaçlarım ve hayvanlarım için ektiğim kışlık ürünler bulunuyor. Fakat iki gün önceden başlayan kanalizasyon suyu çiftliğimi perişan etti. Belediyenin yol açma çalışması için yaptığı çalışmalar sürecinde kanalizasyon altyapı sisteminin yanlış bağlantı yapılması sonrasında DSİ kanallarının bu bölgeye su basıncını vermesiyle birlikte kanalizasyon şebekesi patladı. Tonlarca kanalizasyon suyu çiftliğime akmaya başladı. Manisa Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Erdal Nohutçu’yu aradım onun müdahalesiyle bir nebze olsun kesildi. Fakat olan ekili alanlara oldu” dedi

Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü İşbilen, Belediye ile istimlak yüzünden zaten mahkemelik olduğunun da altını çizerek; “Yine bu yol genişletme çalışmaları bahana edilerek bir çok meyve ağaçlarım benden izin alınmaksızın kesildi. Şimdi de böyle bir olay başıma geldi. Nedir benim bu çektiğim” diyerek dert yandı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.