Manisa'da Bugün

Klima Servisi Seçimi Nasıl Olmalı?

GÜNDEM

Klima Servisi Seçimi Nasıl Olmalı?

Teknoloji gelişmeye devam ettikçe hayatımızın her alanında çok önemli avantajlar ve yenilikler sunmaya devam ediyor. Son derece gelişmiş yapısı ile eski dönemlerde çok uzun uğraşlar verdiğimiz, pisliğiyle uğraştığımız, tam verim alamadığımı ve yüksek maliyetler ödemek zorunda kaldığımız ısınma ihtiyaçlarımızda bu sorunlardan kurtulabilmemizi sağlıyor. Artık tek bir düğmeye basarak, son derece hijyenik bir şekilde dakikalar içerisinde tüm mekan içerisinde sıcaklık derecesini arttırabilmek mümkün oluyor. Aynı zamanda da yaz aylarının bunaltıcı sıcaklıklarından klimaların soğutma fonksiyonu sayesinde kurtulabiliyor. Bu yüzden de klimaların kullanımı her geçen gün büyük bir hız ile artış göstermeye devam ediyor. Sultanbeyli Arçelik Servisi merkezi ise klimalarda görülen her türlü sorunda yanımızda bulunuyor.

Sektörde uzun yıllardır faaliyet göstermesinin yanı sıra her zaman tüketici dostu hizmetleri ile klima arızalarından kolayca kurtulabilmemize yardımcı oluyor. Hem klima arızaları hem de klima bakımı ihtiyaçlarımız için 7 gün 24 saat kesintisiz olarak çağrı merkezi aracılığı ile başvurularda bulunabiliyor. Sektöre yenilikler kazandıran ve gelişimin öncülerinden birisi olan Göztepe Arçelik Servisi merkezinin iletişim numaraların 7/24 başvurularda bulunduğumuzda, en kısa zaman dilimleri içerisinde çok fazla beklemeden uzman teknisyen ekibi adresimize ulaşıyor. Çünkü bölge genelinde her zaman hazır vaziyette olan tam donanımlı servis araçları ile servis hizmetlerini sunuyor. Bu şekilde çağ dışı bir durum olan uzun saatler ve hatta günler servis aracı geldi gelecek diye beklemek zorunda kalmadan, en iyi ve en kaliteli servis hizmetlerine en kısa zaman dilimlerinde ulaşabiliyoruz.

Aktif teşkilatlanması kapsamında da sertifikalı tüm teknisyenlerinin en yeni klima teknolojileri ve gelişmeleri ile ilgili olarak hem bilgi sahibi olması hem de olası arızalara ilişkin olarak tecrübe kazanabilmeleri için düzenli eğitim seminerleri düzenliyor. Bu şekilde ne kadar yeni teknoloji bir klima kullanıyor olursak olalım, Bulgurlu Arçelik Servisi merkezi tarafından her türlü arıza için profesyonel, kaliteli ve ekonomik onarım çözümleri sağlanıyor. Üstelik tüm hizmetleri için 1 yıllık da garanti desteğinden bulunduğundan, onarıldıktan sonra 1 yıl içerisinde bizden kaynaklı olmayarak, tekrarlayan arızaların ek maliyetler oluşturmaması mümkün oluyor. Bu şekilde son derece ekonomik bir klima servis hizmetinden faydalanabiliyoruz.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.