Manisa'da Bugün

Likit Aroması Nedir?

GÜNDEM

Likit Aroması Nedir?

Elektronik sigara kullanan pek çok kişi için likit aromaları oldukça önemli olmaktadır. Pek çok sigara likiti aromasız olarak satılsa da içerisinde hazır aroma olan sigara likitlerini bulmakta mümkün oluyor. Peki likit aroması nedir? Diye sorulacak olunur ise bu aroma, sigara likitlerine tat ve güzel koku katmak amacıyla kullanılan karışımlara verilen addır. Genel olarak 3 çeşit likit aroması bulunmaktadır. Bu arama çeşitleri ise oluşumlarına göre sınıflandırılmaktadır. Bunlar ise doğal aromalar, doğal özdeş aromalar ve yapay aromalar olarak karşımıza çıkıyor.

Yapay Aroma Nedir?

Yapay aroma çeşitleri, kimyasal yöntemler sonucunda meydana gelmektedir. Yapay aromaların zararları ise günümüzde tartışma konusudur. Genellikle likitlerde en çok bu aroma çeşidi tercih edilir. Bunun nedeni ise doğal aromaların daha dayanıksız olmasıdır. Yani doğal aromalar ısı gibi küçük faktörlerden etkilenerek çok kolay bir şekilde bozulmaktadır.

İdeal Sigara Aroması Nasıl Olmalıdır?

İdeal bir elektronik sigara keyfi yapmak için nbase ve aroma çeşidinin de ideal olması gerekiyor. İyi bir elektronik sigara aromasının suda iyi bir şekilde çözünmesi gereklidir. Eğer sizlere sunduğumuz gibi kaliteli bir aroma ise çözülmesi oldukça iyi olacaktır. Ancak denediğiniz aroma çözülmüyor ise onu hiç kullanmadan atmanızın yeri var. Bunun yanı sıra kullanacağınız aroma oranını da iyi bir şekilde ayarlamanız gerekiyor. Böylece ideal bir likit aroması elde edeceksiniz.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.