Manisa'da Bugün

MAGİAD'DA ÖMER GERİTER DÖNEMİ

GÜNDEM

MANİSA Genç İşadamları Derneği'nin (MAGİAD) 13. Olağan Genel Kurulu'nda tek listeyle seçime giren Ömer Geriter, yeni başkan seçildi.

Manisa Genç İşadamları Derneği 13. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Konferans Salonu'nda yapılan genel kurulda 6 yıldır başkanlık yapan Ömer Özkara yeniden aday olmadı. Tek listeyle gidilen seçimde Ömer Geriter, MAGİAD'ın yeni başkanı oldu. Genel Kurula AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, AK Partili Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, MESOB Başkanı Hasan Geriter, Türkiye Taekwondo Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Gökay Budak katıldı. Divan Başkanlığına İdris Şendil seçildi. Oy birliğiyle MAGİAD'ın yeni başkanı seçilen Ömer Geriter, MAGİAD'ın bir okul olduğunu ve gençleri siyasete ve ticarete hazırladığını söyledi. Dernek bünyesinde bir hizmet yarışının bulunduğunu vurgulayan Geriter, "Bugün bu bayrağı devralma görevi bize nasip oldu. Ömer Özkara başkanıma teşekkür ediyorum. MAGİAD'ta bundan sonra gelenekler aynı şekilde devam edecek, ancak gelenekler devam ederken yeniliklere de ayak uydurulacak. Derneğimiz yeni dönemde çok farklı bir konsepte bürünecek. Bu bizden değil, değişen ticaret şeklinden ve yaşam biçiminden kaynaklanıyor. Yeni dönemde Manisa'nın olduğu her yerde olacağız" diye konuştu.


MAGİAD'ın yeni yönetim kurulunda; Ömer Geriter, Yusuf Özkan, Emrah Kıvrak, İsmail Güleryüz, Mehmet Ali Yüce, Mert Eyigül, Ömer Faruk Polat, Halil Ağırbaşlı, Halil Erbil, Kürşat Çetin, Nihat Kaçire, Onur Örenay, Serdar Topbaş, Kerim Genellioğlu ve Rıza Çetiner yer aldı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.