Manisa'da Bugün

MANİSA BELEDİYESİ - DSİ EL ELE DERE TEMİZLEDİ

GÜNDEM

MANİSA Belediyesi, Devlet Su İşleri (DSİ) 22. Bölge Müdürlüğü işbirliğiyle Tabak Deresi’nde temizlik çalışması yaptı.

Oreko Otel’den Gediz Nehri’ne kadar uzanan yaklaşık 2 kilometrelik uzunlukta gerçekleştirilen çalışmada, dere içindeki kötü kokuya sebep olan atıklar, yaklaşık 2 saat süren çalışmayla temizlendi.
Manisa Belediyesi, kış mevsimi öncesi DSİ 22. Bölge Müdürlüğü ile işbirliği yaparak, Tabak Deresi’nde temizlik çalışması yaptı. Oruçoğlu Oreko Otel önünden başlayıp Gediz Nehri’ne kadar devam eden yaklaşık 2 saatlik çalışmada, dere içindeki tüm atıklar ve çöpler temizlendi. Kış mevsimi öncesi kötü kokular yayan Tabak Deresi’nde başlatılan temizlik çalışmasıyla bölgeye nefes aldırdıklarını belirten Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Manisa kent merkezinde çeşitli yerlerde aktif dere yatakları var. Bunların ıslahı ve düzenlenmesi konusunda çalışmalarımız oluyor. Bu kapsamda Tabak Deresi’nde de DSİ ile işbirliği yaparak, temizlik gerçekleştirdik ve buradaki kötü görüntüye son verdik” dedi.

Kurumlar arası işbirliğine güzel bir örnek

Çalışmanın kurumlar arası işbirliğine güzel bir örnek teşkil ettiğini de sözlerine ekleyen Başkan Ergün, “Göreve geldiğimiz ilk günden beri kurumlar arası işbirliğine önem verdiğimizi her fırsatta dile getirdik. Devlet Su İşleri 22. Bölge Müdürlüğü ile birlikte yaptığımız bu çalışma da, bunun güzel bir örneğini teşkil ediyor. O açıdan Tabak Deresi temizlenmesi çalışmalarına destek veren DSİ Bölge Müdürlüğü ve çalışanlarına da teşekkür ediyorum. Hepimiz daha güzel bir Manisa için çalışıyoruz” diye konuştu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.