Manisa'da Bugün

Manisa Belediyesi’nden AKUT’a Projeksiyon ve Bilgisayar Desteği

GÜNDEM

Belediye Başkanı Cengiz Ergün Arama Kurtarma Derneği (AKUT) Manisa Şubesi Başkanı Hakan Özcan ile birlikte AKUT gönüllülerini makamında kabul etti. Başkan Ergün AKUT’a, daha önce sözünü verdiği projeksiyon cihazı ve dizüstü bilgisayarı hediye ederken, AKUT Manisa Şubesi Başkanı Özcan, yeni cihazlar sayesinde önemli eksikliklerinin tamamlandığını söyledi.

 AKUT Manisa Şubesi Başkanı Hakan Özcan, AKUT gönüllüleri ile birlikte Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı Funda Solak’ta yer aldı. Başkan Ergün, AKUT’a daha önce söz verdiği projeksiyon cihazı ve dizüstü bilgisayarı hediye ederken, “Bizleri geçtiğimiz günlerde kahvaltıda ağırladınız. Orada sizlere bir sözümüz vardı. Bu sözümüzü yerine getirme noktasında üzerimize düşen görevi yaptık. İçinde bulunduğumuz coğrafya, doğal afetler noktasında riskli bölge olarak geçiyor. Sizinde bu riskli bölge içerisinde yapmış olduğunuz çalışmalar gerçekten de takdir gerektiriyor. Tabi ki Allah doğal afet vermesin ama hayatın içerisinde de bunlar var. Gönüllülük esası içerisinde yapmış olduğunuz çalışmalarda ekipman ihtiyacınızın da ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Bu çerçevede sizlere projeksiyon ve bilgisayarı hediye ediyoruz. Umarız bu cihazlarla önemli çalışmalar yaparsınız. Ufakta olsa sizlere destek vermenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Önemli Olan Halkın Mutluluğu

Halkın huzuru ve mutluluğu noktasında her zaman üzerlerine düşen görevi yerine getirdiklerinin altını çizen Başkan Ergün, “Her zaman dile getiriyoruz. Önemli olan halkımızın mutlu olabilmesidir. Umarız bu cihazlarla yapacağımız seminerlerde halkımızı doğal afetlere karşı bilgilendirirsiniz. Sizlere ve ekibinize çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Allah ülkemize doğal afet yaşatmasın” diye konuştu.

Cihazlar Bize Önemli Katkı Sağlayacak

AKUT Manisa Şubesi Başkanı Hakan Özcan’da hediye edilen projeksiyon cihazı ve bilgisayar nedeniyle Başkan Ergün’e teşekkür etti. Manisa Belediyesi’nin daha önce kendilerinin kullanımına sunduğu yer ve hediye edilen cihazlarla önemli açıklarının kapandığını ifade eden Özcan, “Okullarımızda sık sık doğal afetlere yönelik seminerler veriyoruz. Ancak cihaz sıkıntısı nedeniyle günde bir okulumuza gidebiliyorduk. Bu cihazlarla birlikte artık aynı anda iki okulda birden seminer verebileceğiz. Halkımızı ve daha fazla genç kardeşimizi doğal afetler konusunda bilinçlendirebileceğiz. Sizlere ve ekibinize çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından Başkan Ergün, AKUT’a projeksiyon cihazı ve bilgisayarı hediye etti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.