Manisa'da Bugün

MANİSA BELEDİYESİ’NİN KÖYLERE DESTEĞİ SÜRÜYOR

GÜNDEM

Büyükşehir yasasının onaylanmasını ardından çalışmalarını ilçe, belde ve köylerde de yoğunlaştıran Manisa Belediyesi, çalışmalarını Hamzabeyli ile birlikte Tepecik köyünde devam ettirdi.

 Köylerde yapılan çalışmalarla ilgili olarak bilgi veren Manisa Belediye Başkan Yardımcısı Cem Çöllü, “Hamzabeyli’ye alt yapı çalışmalarında kullanılmak üzere 200’lük 300 metre büz desteğinde bulunduk. Büzler Manisa Belediyesi’ne ait araçlarla Hamzabeyli’ye teslim edildi. Gönderilen büzlerle birlikte Hamzabeyli’nin alt yapı sorununun büyük ölçüde çözüleceğine inanıyoruz” dedi. Hamzabeyli’de ayrı bir çocuk parkı projelerinin olduğunu da hatırlatan Çöllü, “Hamzabeyli Belediye Başkanı Sami Acar’ın MHP’ye geçmesinin ardından kendilerine yaptığımız ziyarette bizlerden çocuk parkı istekleri olmuştu. Belde halkının bu isteğini de birkaç gün içerisinde yerine getireceğiz. Manisa Belediyesi tarafından çocuk oyun gruplarının beldeye gönderilmesinin ardından çocuklarımıza oyun parkı kazandırmış olacağız. Beldemize hayırlı olsun” diye konuştu. 
TEPECİK KÖYÜ’NÜN YOLLARI YENİLENİYOR
Manisa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin hafta sonu Tepecik Köyü’nde mesai yaptığını dile getiren Başkan Yardımcısı Çöllü, “Köyümüzün de bozulan yollarını yeniliyoruz. Hem köy içinde hem de köyün giriş ve çıkışları tamamen yenilendi. Yapılan bu çalışmalardan memnun olan köy halkımız Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e teşekkürlerini ilettiler. Başkanımızın talimatları doğrultusunda, ilçe, köy ve beldelere desteğimiz bundan sonra da devam edecek” dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.