Manisa'da Bugün

MANİSA BÖLGE HASTANESİ İNŞALLAH BU SEFER BİTECEK

GÜNDEM

Manisa`da yapımı tartışma konusu olan 560 yataklı Bölge Hastanesi`nin protokolünün önümüzdeki hafta imzalanacağı açıklandı.

 Yapımı yılan hikayesine dönen Bölge Hastanesi için sona gelindi. 3.Toki yanında yapılması planlanan hastanenin protokolü önümüzdeki hafta imzalanacak. Açıklamayı Ak Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi yaptı. Bölge Hastanesi’nin temelinin en kısa sürede atılacağını belirten Tanrıverdi, “Bugüne çeşitli prosedür ve hukuki sıkıntılar nedeniyle işlemler gecikti. Ancak sorunlar aşıldı artık hastanenin protokolünü imzalayıp temelini atma aşamasındayız.” dedi.
Konu ilgili Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise şunları söyledi ;

Manisa’ya Bölge Hastanesi’nin kazandırılmasını en çok kendilerinin istediğini söyleyen MHP’li Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 3 yıl önce hastanenin yapılmaması konusunda AK Partililerin belediyeyi suçladığını, ancak 3 yıldan bu zamana kadar bir hareketlilik olmadığını dile getirdi. Başkan Ergün, “Söylenen zamanda ve vakitte Bölge Hastanesi’nin manisa'ya kazandırılması bizim içinde çok önemli. Belediye olarak bu konuda elimizden gelen ne varsa yapıyoruz ve yapmaya hazırız. Yeter ki böyle bir yatırımın Manisa’ya kazandırılması. 3 yıl önce bölge hastanesinin yapımının geciktirildiği konusunda bizi suçlamışlardı. Ama biz bu konuda ne kadar yapıcı olduğumuzu göstermek izin 3 yıl önce eski şantiye alanımızı boşaltıp, bölge hastanesinin yapımına devrettik. Bundan sonra gereken destek neyse sağlamaya hazırız’’ diye konuştu. 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.