Manisa'da Bugün

MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTIYA ARA VERDİ

GÜNDEM

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Mayıs ayı toplantısına Soma’da yaşanan maden kazası dolayısıyla ara verildi.

 Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Mayıs ayı toplantısına Soma’da yaşanan maden kazası dolayısıyla ara verildi.
Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün başkanlığında toplandı. Mayıs ayı meclisinin açılış ve yoklama öncesinde konuşan Başkan Ergün, akşam saatlerinde Soma’dan gelen acı haber dolayısıyla üzüntülü olduklarını belirtti. Maden ocağında çıkan trafo patlaması dolayısıyla çok sayıda maden işçisinin göçük altında kaldığı bilgisine ulaştıklarını söyleyen Başkan Ergün, “Değerli belediye başkanlarımız, meclis üyelerimiz, daire müdürlerimiz ve basın mensupları; Bugün Mayıs ayı meclisini açıyoruz. Ancak meclise gelmeden yarım saat önce Soma’da bir kaza olduğu haberini aldık. Uygun olan başkanlarımızla oraya intikal edeceğiz” dedi.
“Allah’tan ümit kesilmez. İnşallah maden ocağında mahsur kalan işçilerimiz sağ salim kurtarılır. Kaybettiğimiz maden işçilerine Allah’tan rahmet ailelerine ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum” diyen Ergün, Mayıs ayı meclisinin yarına ertelenmesi yönünde teklifte bulundu.
AK Parti Grup Başkanvekili Zülfikar Gürcan da Soma’daki kazadan duydukları üzüntüyü belirterek, ölenlere Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı temennisinde bulundu. Büyükşehir Belediyesi Mayıs ayı Belediye Meclis Toplantısı’na yarın saat 14.00’de tekrar toplanmak üzere ara verilirken, Başkan Ergün de Soma’ya hareket etti.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.