Manisa'da Bugün

MANİSA EMNİYETİ HEDEFİNE ULAŞTI

GÜNDEM

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Yusuf Onat, Kurban Bayramı’nda hedefledikleri 0 ölümlü kazaya ulaştıklarını kaydetti. Onat, duyarlı medyaya ve vatandaşlara teşekkür etti.

HABER MERKEZİ

Kurban Bayramı tatili sona ererken, Manisa İl Emniyet Müdürlüğü önemli bir başarıya imza attı. 9 günlük bayram tatili boyunca maddi hasarlı kazalar yaşanırken, ölümlü kaza kayıtlara geçmedi.

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Yusuf Onat, vatandaşların ve basının duyarlılığı sayesinde il genelinde ölümlü kaza yaşanmadığını ifade etti.

Trafik ekiplerinin il genelindeki 35 kritik noktada 7 gün 24 saat boyunca kontrol çalışmalarına ağırlık verdiğini söyleyen Müdür Yusuf Onat, geçtiğimiz yıl 9 kişinin hayatını kaybettiği Kurban Bayramı’nı ölümlü kaza yaşanmadan atlattıklarını belirtti. Manisa İl Emniyet Müdürlüğü'nün önemli bir başarıya imza attığını vurgulayan Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Yusuf Onat, gerek sivil gerekse üniformalı ekiplerin sürücüleri denetlediğini vurguladı.

BASINA VE VATANDAŞLARA TEŞEKKÜR

Öte yandan Yusuf Onat, trafik kurallarını yayınlayarak kamuoyuda bilinçlendirme çalışması yapan medya organlarına ve duyarlı vatandaşlara teşekkürlerini iletti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.