Manisa'da Bugün

Manisa Fenerbahçeliler Derneği Huzurevine Buzdolabı ve Televizyon Hediye Etti

GÜNDEM

Spor Toto Süper Lig'deki Akhisar Belediyespor-Fenerbahçe maçı öncesi Manisa Fenerbahçeliler Derneği, Manisa Belediyesi Cider Huzurevi ve Dinlenme Yurdu'na 20 buzdolabı ve 2 LCD televizyon hediye etti.

Spor Toto Süper Lig'deki Akhisar Belediyespor-Fenerbahçe maçı öncesi Manisa Fenerbahçeliler Derneği, Manisa Belediyesi Cider Huzurevi ve Dinlenme Yurdu'na 20 buzdolabı ve 2 LCD televizyon hediye etti. Hediyelerin teslim törenine Belediye Başkanı Vekili Süha Akyüz, Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, Fenerbahçe Kulübü Yöneticisi Serdar Erkan, Kulüp Dernekler Sorumlusu Murat Poyraz ve Manisa Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Halil Kumral katıldı.


Başkan Vekili Akyüz, yapmış oldukları yardımdan dolayı Fenerbahçe Kulübü ve Manisa Fenerbahçeliler Derneği yöneticilerine teşekkür etti. Kulüp Yöneticisi Erkan da sosyal sorumluluk projelerine büyük önem verdiklerini söyledi. Bunun en güzel örneğini huzurevine buzdolabı ve televizyon bağışıyla yaşadıklarını dile getiren Erkan, Fenerbahçe'nin taraftarlarından aldığı destekle bu tür hizmetleri yapmaya devam edeceğini belirtti.


Konuşmaların ardından Akyüz, Ustamehmetoğlu, Erkan, Poyraz ve Kumral, huzurevi sakinleriyle birlikte üzerinde "Fenerbahçe" yazan pastayı kesti. Kulüp görevlileri ise huzurevi sakinlerine Fenerbahçe kaşkolu dağıttı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.