Manisa'da Bugün

Manisa İl Encümeninde tarihi ihale

GÜNDEM

Manisa İl Genel Meclisinin Kasım ayı toplantılarında hem Manisa’yı hem de bölgeyi ilgilendiren Kızılay Lojistik Ege Bölge Deposu yapılmak üzere TİGEM olarak bilinen İl Özel İdaresine ait araziden 20 dönümlük arazinin Türkiye Kızılay Derneğine satışı ile ilgili alınan karar, İl Encümen toplantısında yapılan ihale ile resmiyet kazandı.

 Manisa İl Daimi Encümeni İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Selami Katran Başkanlığında toplandı. Toplantıya, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Selami Katran’ın yanısıra İl Genel Meclis Başkanı Hayrullah Solmaz, İl Daimi Encümen Üyeleri Kefayettin Öz, Dursun Ali Yıldız, Güzide İçenkasap, Süleyman Doruk ve Mehmet Baltacı, Mali Hizmetler Müdürü Salim Eroğlu, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Erol Tuncel, Su ve Kanal Hizmetleri Müdür Vekili Adnan Şen, İmar ve Kent.İylş.Mdürü Vekili C.Deniz Maviş ve Kızılay Manisa Şube Başkanı Cengiz Yurdabekçi katıldı.
Gündemindeki konuları görüşmek ve karara bağlamak üzere toplanan Manisa İl Encümeni tarihi bir karara daha imza attı. İl Genel Meclisinin Kasım ayı toplantısında, Manisa ve 7 vilayeti de kapsayacak Kızılay Lojistik Ege Bölge Deposu yapılmak üzere TİGEM olarak bilinen İl Özel İdaresine ait arazinin 20 dönümlük arazinin Türkiye Kızılay Derneğine satışı ile ilgili karar doğrultusunda İl Encümeninde ihalesi yapılarak satış işlemi gerçekleştirildi.

İl Genel Sekreteri Selami Katran, İl Genel Meclis Başkanı Hayrullah Solmaz ve İl Encümen Üyeleri Türkiye Kızılay Derneği’nin satın aldığı yer ile ilgili olarak Manisa ve bölge illeri için hayırlı olsun dilek ve temennilerinde bulundu. Kızılay Manisa Şube Başkanı Cengiz Yurdabekçi ise “Gerek sizler ve gerekse bizler Manisa’mıza, Ülkemize ve milletimize hizmet ediyoruz. Daha önce meclisinizde aldığınız kararla çok hayırlı bir hizmete imza attınız. Bugün burada gerçekleştirdiğimiz ihale ile de bu hayırlı hizmet bizzat kesinleşmiş oldu. Şuan satışı yapılan araziye yapacak olduğumuz tesis, Manisa ve 7 vilayeti kapsayacak aynı zamanda helikopter pistine kadar büyük depolar olacak. Şahsım ve Yönetim Kurulum adına teşekkür ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum.”diye konuştu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.