Manisa'da Bugün

MANİSA OTOGAR İNŞAATI SORUNSUZ İLERLİYOR

GÜNDEM

MANİSA Belediyesi’nin en büyük yatırımı olan Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Çalışmaları inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Cem Çöllü, “Otogar inşaatında sona yaklaşıyoruz. Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve halkımıza söz verdiğimiz gibi Yeni Otogar’ı Kasım ayına yetiştireceğiz” dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Cem Çöllü, yapımı büyük ölçüde tamamlanan ve Manisa Belediyesi’nin en büyük yatırımlarından birisi olan Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde incelemelerde bulundu. Çalışmalar hakkında ekiplerden bilgi alan Çöllü, otogar inşaatını Kasım ayına yetiştirmeyi planladıklarını söyledi. Çalışmaların büyük ölçüde tamamlandığının altını çizen Başkan Yardımcısı Çöllü, “Manisa Belediyesi’nin en büyük yatırımı sorunsuz ilerliyor. Şu anda yer döşemelerine başlandı. Dış kaplamalar tamamlanırken, saha betonlarının da yüzde sekseni bitti. İnşaatımız bir iki ay içinde tamamlanacak. Peyzaj düzenlemeleri de başladı. Bu çalışmaların da üç ay süreceğini tahmin ediyoruz. Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve halkımıza söz verdiğimiz gibi Şehirlerarası Otobüs Terminali’ni Kasım ayına yetiştireceğiz” şeklinde konuştu.

Manisa İçin İhtiyaçtı

Belediye Başkan Yardımcısı Cem Çöllü, mevcut garajın ihtiyaçlara cevap veremez duruma geldiğini ve kentin Yeni Otogar’a ihtiyaç duyduğunu hatırlatarak, “Manisa için büyük ihtiyaç olan Şehirlerarası Otobüs Terminali’ni de Belediye Başkanımız Cengiz Ergün sayesinde kentimize kazandırmış oluyoruz. Manisa’mıza hayırlı olsun” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.