Manisa'da Bugün

Manisa Rotary Kulübü’nden sağlıkçılar için siperlik maske üretimi

GÜNDEM

Türkiye, korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında seferber olurken, Manisa Rotary Kulübü de sağlıkçılar için siperlik maske üretimine başladı.

Türkiye, korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında seferber olurken, Manisa Rotary Kulübü de sağlıkçılar için siperlik maske üretimine başladı. Manisa Rotary Kulübü Başkanı Avukat Ali Zafer İksir öncülüğünde bir araya gelen gönüllü üyeler, 3 boyutlu yazıcıda ürettikleri siperlik maskeleri ücretsiz olarak sağlık çalışanlarına dağıttı.

Manisa Rotary Kulübü, korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında sağlık çalışanları için kolları sıvadı. ‘Manisa Rotary Kulübü Evde Kal’ temasıyla harekete geçen gönüllü üyeler, kulüp başkanı Avukat Ali Zafer İksir öncülüğünde bir araya gelerek, 3 boyutlu yazıcıda sağlık çalışanları için siperlik maske üretimine başladı. 300 adet siperlik maske üreterek sağlık çalışanlarına ücretsiz dağıtan kulüp üyeleri, gelen talepler üzerine maske üretimini aralıksız sürdürüyor.

Konuya ilişkin açıklama yapan Manisa Rotary Kulübü Başkanı Avukat Ali Zafer İksir, “Bugüne kadar Pandemi Hastanesi ilan edilen Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesi, Celal Bayar Üniversite Hastanesi, Manisa 112 Acil Servis Müdürlüğü sağlık personelleri için şimdilik 300 adet siperlik imal ederek, dağıttık. İhtiyaçlar doğrultusunda dağıtmaya devam ediyoruz. Gelen talepleri karşılamak için Rotaryen üyelerimiz aileleri ile birlikte dönüşümlü olarak maske üretimimize katkıda bulunmaktadır. Gelen talepler yoğun. Gelen talepleri de göz önünde bulundurarak 1000’in üzerinde yaparak, Manisa’daki tüm sağlık çalışanlarımıza ücretsiz olarak dağıtmayı planlıyoruz. Bu çalışmaların karşılığı olarak toplumun pek çok kesiminden gelen teşekkür mesajları bizi ayrıca çok mutlu etmektedir. Gelen yoğun talepleri karşılamak için canla başla çalışan tüm üyelerimize teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.