Manisa'da Bugün

Manisa TSO Alışveriş Şöleni Talihlileri Ödüllerini Aldılar

GÜNDEM

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (Manisa TSO) tarafından bu yıl ilk kez 7-24 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen 1. Alışveriş Şöleni kapsamında yapılan çekilişte hediye kazanan talihliler ödüllerini aldılar.

Spilos Otel’de düzenlen törende Manisa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Koşmaz, Manisa TSO Meclis Başkanı Hayati Dulman, Yönetim Kurulu üyeleri, firma yetkilileri, ödül kazanan talihliler ve yakınları katıldı. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen Alışveriş Şölenine 124 bin 884 kişi çekilişe katılırken, 6 milyon 160 bin TL ciro elde edildi.

Manisa TSO olarak Alışveriş Şöleni’nin ilkini gerçekleştirdiklerini vurgulayan Manisa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Koşmaz, “Amacımız Manisalıların ihtiyaç duyduğu şeyleri Manisa’dan temin etmesiydi. Bunu temin ederken İzmir ve uzak merkezlere Manisalıların alışveriş yapmaya gitmemeleri, Manisa’daki üyemiz olan işyerlerinden ticari alışverişlerini yapmalarını hedeflemiştik. Bu söylediklerimizin başarılı bir şekilde sonuçlanabilmesi için çeşitli hediyeler verilmesi gerekiyordu. Bunların başında 3 tane otomobil geliyordu. Kazananlara otomobilleri teslim ediyoruz. Alışveriş süresince bizim üyelerimizin satmış olduğu ürünlerde normal sezondan sattıklarından 6 milyon TL’nin üzerinde fazla bir alışveriş yapıldı. Bu devletin kasasına 1 milyon 100 bin TL civarında sadece katma değer olarak yansıdı. Hem üyelerimiz, hem Manisa, hem de devletimiz açısından çok faydalı şölen olduğuna inanıyorum. Önümüzdeki dönemlerde bu kampanyaları yılda 2 defa düzenlemeyi hedefliyoruz. Allah ömür verirse de geleneksel hale getireceğiz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Koşmaz, araba kazanan şanslı talihler Yasemin Urcun, Meliha Bulun ve Şahinde Karakaya’ya araçların anahtarını teslim etti.

Yasemin Urcun, yaptıkları 115 TL’lik mücevher alışverişiyle, Meliha Bulun 140 TL’lik market alışverişiyle ve Şahinde Karakahya 100 TL’lik giyim alışverişle otomobili kazandılar. Alışveriş Şöleni kapsamında yer alan 10 derin dondurucu, 10 televizyon, 10 çamaşır makinesi ve 10 kamera talihlilerinin ödülleri Manisa TSO Meclis Başkanı Hayati Dulman ve Manisa TSO Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından verildi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.