Manisa'da Bugün

“MANİSA’DA IŞİD TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR!”

GÜNDEM

CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, tüm Türkiye’de olduğu gibi Manisa’da da IŞİD tehlikesinin devam ettiğini belirtti. Vatandaşlara çağrı yapan Özel, "Vatandaşlarımıza çağrımız özellikle bu konuda şüphelendikleri bir şey olursa derhal polise haber vermeleri ve bilgi paylaşmalarıdır.” dedi. Hükümete de seslenen Özgür Özel, “Gelin terörün kökünü birlikte kazıyalım.” ifadelerini kullandı.

ÖZEL HABER:BERFİN ADICAN
Gaziantep’te 54 kişinin hayatını kaybettiği canlı bomba saldırısı ardından açıklama yapan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, tüm Türkiye’de olduğu gibi Manisa’da da IŞİD tehlikesinin devam ettiğini söyledi.

CHP’li Özel yaptığı açıklamada, Manisa’da da IŞİD tutuklularının bulunduğunu, bu nedenle vatandaşların konu üzerinde hassasiyetle durması gerektiğini belirtti.

Özgür Özel, "Bugün ülkenin dört bir yanında, Manisa’da IŞİD tehlikesi devam ediyor. Manisa’da da IŞİD tutukluları var. Vatandaşlarımıza çağrımız özellikle bu konuda şüphelendikleri bir şey olursa derhal polise haber vermeleri ve bilgi paylaşmalarıdır.” dedi.

HÜKÜMETE ÇAĞRI, “GELİN, TERÖRÜN KÖKÜNÜ BİRLİKTE KAZIYALIM!"


CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, hükümet yetkililerine ‘teröre karşı işbirliği’ çağrısı yaptı. 

Özel, "En önemlisi, bu korkunç tablonun artık sadece bizler tarafından değil, AKP yetkililerin, hükümetin de görmesi gerekiyor. Bunu görmedikçe daha çok canlarımız gidecek, daha çok evladımızı kaybedeceğiz. Bir an önce bir özeleştiri sürecinin başlatılması ve bu korkunç gidişata, ülkemizi kan gölüne çeviren bu alçak saldırılara dur denilmesi için hareket geçmemiz gerekiyor. Bunu istemek en başta vatandaşlık hakkımız, sonra da siyaseten üzerimize düşen en önemli görev. Çok geç olmadan, iktidarı ile muhalefeti ile bu soruna çözüm bulalım ve gelin terörün kökünü kazıyalım.” ifadelerini kullandı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.