Manisa'da Bugün

MANİSA'DA KÖY YOLLARI ASFALTLANIYOR

GÜNDEM

MANİSA Belediyesi, Hamzabeyli, Hacıhaliller ve Aşağı Çobanisa Beldesi köy yollarında asfaltlama çalışması gerçekleştirdi.

Bölge halkı adına konuşan Hacıhaliller Belediyesi Meclis üyesi Mehmet Baskak, çalışmalar sayesinde bağ ve tarla ürünlerinin tozdan kurtulduğu belirterek, Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.
Manisa Belediyesi’nin ilçe, belde ve köylere olan desteği sürerken, ekipler Hamzabeyli, Hacıhaliller ve Aşağı Çobanisa beldesindeki asfaltlama çalışmalarına hız verdi. Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda, Hamzabeyli beldesinde kamunun kullandığı ova yolları ile Turgutlu ara yol asfaltlama çalışmaları tamamlandı. Hacıhaliller Beldesi’nde ova yolları, Hamzabeyli-Turgutlu güzergâhı, Harmandalı-Manisa çevre yolu güzergâhı ve Aşağı Çobanisa Beldesi’nde ise Nif Çayı bağlantı yolu asfaltlama çalışmaları Manisa Belediyesi’ne bağlı ekipler tarafından devam ediyor.

Ürünlerimiz Verimli Hale Geldi

Hacıhaliller, Hamzabeyli ve Aşağı Çobanisa Beldesi sakinleri adına Manisa Belediyesi çalışmaları hakkında konuşan Hacıhaliller Belediyesi Meclis üyesi Mehmet Baskak, asfaltlama çalışmaları sayesinde halkın tarla ürünlerinin toz ve dumandan kurtulduğu belirtti. Çalışmalar dolayısıyla Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür eden Hamzabeyli Belediyesi Meclis Üyesi Baskak, “Hizmet aşığı sevgili Belediye Başkanımız Cengiz Ergün sayesinde, Hamzabeyli ile Çobanisa güzergâhlarında kanal üstleri ve ova yolları asfaltlama çalışmaları başladı. Şuanda asfaltlamanın yaklaşık 15 km’si bitmiş durumda ve çalışmalar da devam ediyor. Asflatlamalarla birlikte vatandaşlar sola döndüğünde 14 dakika içinde toza dumana bulaşmadan Manisa’ya varabiliyor. Sağa döndüğünde de Hamzabeyli güzergâhında 24 dakikada Turgutlu’ya ulaşabiliyor” dedi. Asfaltlamanın tarım memleketi Manisa’da tarım yapılan en önemli noktaları toz ve hastalıktan kurtarabileceğini ifade eden Baskak, “Tozun ortadan kalkmasıyla beraber bağımız ve tarlalarımızdaki ürünleri gayet verimli hale getirdi. Bu yönden Hacıhaliller, Hamzabeyli ve Çobanisa beldesi halkı adına hizmetlerden sayın Başkanımız Cengiz Ergün’e de sonsuz şükran ve minnettarlığımızı iletmek istiyorum” dedi

Bağ Bozumu Şenliklerinde Açılış Yapılacak

Asfaltlama çalışmaların bitmesinin ardından çalışmaları Bağ Bozumu Şenlikleri’nde kutlayacaklarını belirten Baskak “Bu asfaltlama çalışmaları bittiğinde sevgili Başkanımız’ı açılış yapması için buraya davet edeceğiz. Elbette kendileri bu güzel hizmetlerin gururunu yaşayacaktır. Ayrıca bağ memleketi olan bu yöremizde Bağ Bozumu Şenliklerimiz kapsamında üzümlerimizi şenliğe katılanlara ikram ederek, bu şekilde bir açılış yapmayı düşünüyoruz. İnşallah bunu gerçekleştireceğiz” diye konuştu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.