Manisa'da Bugün

MANİSA'DA PKK'YA GÖZDAĞI

GÜNDEM

Salihli'nin Kurşunlu Kaplıcaları Mevkiindeki dağlık alanda bulunan OGM yazısının PKK şeklinde değiştirilmesinin ardından aynı noktaya 24 metrekarelik Türk Bayrağı asıldı.

8 Ocak’ta Kurşunlu Kaplıcaları mevkisindeki dağlık alanda bulunan Orman Genel Müdürlüğünün kısaltması "OGM" yazısının "PKK" olarak değiştirilmesinin arından aynı noktaya İlhanlar Gıda’nın katkıları ile dikilen 24 metrelik direğe 24 metrekarelik Türk Bayrağı asıldı.
Törene, Manisa Orman İşletme Müdürü Yasin Yaprak, Salihli Orman İşletme Şefi Gökhan Erkmen, İlhanlar Gıda Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim İlhan ile ormancılar katıldı.
Türk Bayrağı’nın göndere çekilmesinin ardından İstiklal Marşı okundu.
İlhanlar Gıda Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim İlhan, “Yaklaşık 1 ay önce bildiğiniz gibi burada tatsız bir olay yaşandı. Bizde bu olay karşısında duyarlı olalım istedik. Ülkemizin bölünmez bütünlüğüne, aziz şehitlerimizin hatırasına küçük bir katkımız olsun istedik. Salihli Orman İşletme Şefliği ile beraber bayrağımızı göndere çektik. Hiçbir güç Türk Bayrağı’nı indirmeye bir daha cesaret etmesin” dedi. Öte yandan OGM yazısının PKK şeklinde değiştirilmesi olayı ile ilgili olarak 2 kişi göz altına alınmış, çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakılmıştı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.