Manisa'da Bugün

MANİSALI ÜLKÜCÜLER ŞEHİT AİLESİNİ YALNIZ BIRAKMADI

GÜNDEM

İzmir Ege Üniversitesi Kampüsü’nde, terör örgütü yanlıları tarafından şehit edilen Ülkü Ocakları Ege Üniversitesi Teşkilat Başkanı Fırat Yılmaz Çakıroğlu için İzmir’in Bayraklı ilçesindeki Fatih Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene ülkenin dört bir yanından vatanseverler akın ederken Manisalı ülkücüler de şehit Çakıroğlu'nu yalnız bırakmadı.

Haber Merkezi

Düzenlenen törene, MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, MHP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıkulu, CHP ve MHP’den çok sayıda milletvekilleri, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Manisa’dan Manisa İl Başkanı Tanju Balatlı, MHP Milletvekili aday adayları Hasan Eryılmaz, Cem Çöllü, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Cemal Kutlar, Çakıroğlu’nun ailesi, arkadaşları ve binlerce vatandaş katıldı.

Cenazede, Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun annesi Özlem Çakıroğlu ve babası Fuat Mahir Çakıroğlu’nun güçlükle ayakta durduğu gözlendi. Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun Türk Bayrağına sarılı cenazesi, ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Bornova Pınarbaşı Mezarlığına defnedildi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.