Manisa'da Bugün

MANİSA'NIN KÖYLERİDE DEĞİŞİYOR

GÜNDEM

BÜYÜKŞEHİR Yasası’nın yürürlüğe girmesinin ardından hizmet alanını genişleten Manisa Belediyesi, belde ve köylere parke taşı, bank, çöp konteyneri gibi desteklerinin yanı sıra Manisa Merkez’e bağlı 110 köyün camisinin aydınlatma çalışmalarına başladı. Yuntdağ bölgesindeki köylerden başlatılan çalışma, vatandaşlardan da tam not aldı.

 Manisa Belediyesi, Manisa Merkez’e bağlı 110 köyün camilerinin aydınlatılacağı çalışmaların ilk etabının startını verdi. Yuntdağ’a bağlı Büyük Sümbüller, Küçük Sümbüller, Çamlıca, Bostanlar, Bağyolu, Gülbahçe, Karayağıhacılar, Sümbültepe, Karakılınçlı ile Harmandalı köylerinde tamamlanan çalışma ile köy camileri yepyeni bir görünüme kavuştu. Yapılan çalışma nedeniyle Manisa Belediyesi’ne teşekkür eden Karayağcıhacılar Köyü Muhtarı Mehmet Gözlet, Manisa Belediyesi’nin her taleplerini yerine getirdiğini belirterek, Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti. Gözlet, “Manisa’nın büyükşehir olmasının ardından Manisa Belediyesi hizmetlerine başladı. Camilerin aydınlatılması gibi güzel hizmetler köylerimizde de başladı. Sıva işlerimiz, kum, parke taşı, çöp kovaları, oyun alanları gibi ne istersek yapıyorlar. Teşekkür ediyorum” dedi.

Büyük Manisa büyük hizmetleri hak ediyor

Manisa Merkezi’nde tamamladıkları cami aydınlatması çalışmalarını Büyükşehir Yasası’nın yürürlüğe girmesiyle birlikte mahalle statüsü kazanan köylerde de başlattıklarını belirten Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, “Köylerimizin Manisa Merkezi’ndeki gibi güzelleştirilmesi için imkanlarımız ölçüsünde çalışmalara başladık. Manisa’mızda nasıl 57 mahallemize hiçbir ayrım yapmadan hizmeti götürdüysek, aynı şekilde köylerimize de gerekli hizmetleri götüreceğiz. Cami aydınlatmalarının yanı sıra muhtarlarımızın talepleri doğrultusunda köylerimize parke taşı, çöp konteyneri, oyun grupları, oturma bankları gibi hizmetlerimizi de ulaştıracağız. Büyük Manisa’nın büyük hizmetleri hak ettiğini biliyoruz, çalışmalarımızı buna göre sürdürüyoruz” diye konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.