Manisa'da Bugün

MANİSA’NIN YENİ VALİSİ'Nİ ASLINDA HEPİNİZ TANIYORSUNUZ!

GÜNDEM

Valilik Kararnamesi’yle Manisa Valisi olarak atanan Mustafa Hakan Güvençer’in Kahramanmaraş’ta görev yaptığı sırada katıldığı bir şehit cenazesinde baygınlık geçirmesi ulusal basının gündemine oturmuştu. Öte yandan geçtiğimiz günlerde Güvençer'in mesai arkadaşı Kahramanmaraş Vali Yardımcısı Ferhat Kurtoğlu, makamında başına ateş ederek intihar etmişti.

Manisa’nın yeni valisi Mustafa Hakan Güvençer, Kahramanmaraş’ta görev yaptığı sırada katıldığı bir şehit cenazesinde baygınlık geçirerek ulusal basında gündeme oturmuştu.

TERÖRLE MÜCADELE VE UYUŞTURUCU TİCARETİYLE İLGİLİ YOĞUN ÇALIŞMALAR YAPTI

Güvençer’in Kahramanmaraş’ta uyuşturucu ticareti ve terörle mücadele üzerinde yoğun bir çalışma içerisinde olduğu da biliniyor.

ŞEHİT CENAZESİNDE BAYILMIŞTI

Güvençer’in baygınlık geçirdiği şehit cenazesiyle ilgili basına yansıyan haber şöyle;

"Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde zırhlı aracın geçişi sırasında teröristlerin yola döşediği bombanın patlatılması sonucunda şehit olan Kahramanmaraşlı sözleşmeli P. Er. Mehmet Demir’in (24) naaşı memleketi Kahramanmaraş’ta son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit babası Ramazan Demir’e destek olan Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, bir anda fenalaşarak yere düştü. Korumaları ve sağlık görevlileri tarafından hastaneye kaldırılan Vali Güvençer’in sağlık durumunu iyi olduğu öğrenildi."

MESAİ ARKADAŞI İNTİHAR ETMİŞTİ

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Vali Mustafa Hakan Güvençer'in mesai arkadaşı Vali Yardımcısı Ferhat Kurtoğlu, makamında başına bir el ateş ederek intihar etmiş ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Güvençer, mesai arkadaşının cenaze töreninde de ayakta durmakta zorlanmıştı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.