Manisa'da Bugün

MESİR FESTİVALİ’NDE GÜVENLİK EN ÜST SEVİYEDE!

GÜNDEM

Manisa İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, bu yıl 476. kez kutlanacak Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali’nin saçım töreninde güvenlik önlemlerin en üst seviyede alınacağını vurguladı.

Manisa Polisevi’nde basınla tanışma toplantısı düzenleyen İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, Türkiye’de yaşanan terör saldırıları nedeniyle halkta Mesir Festivali’nin saçım günüyle ilgili korkular oluştuğunu dile getirdi. Bilgiç, güvenlik önlemlerini en üst seviyeye çıkaracaklarını vurguladı.

"GEREKİRSE TÜM GÜVENLİK GÜÇLERİ GÖREV YAPACAK"

Manisa İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç şöyle konuştu, "Mesir festivali ile ilgili gerekli tedbirlerin hepsi alınacak. Hatta ihtiyaç olursa kuvvetlerimizin tamamını göreve çıkarmak suretiyle Mesir faaliyetinin sorunsuz bir şekilde geçmesi için mücadele edilecek. Bu konuda bir şey olmayacağını tahmin ediyoruz. Direkt bilgimiz olan bir konu yok. Ancak son zamanlarda var olan terör olaylarından dolayı kalabalık yerlerde terör eylemleri yapılıyor algısının getirmiş olduğu sonuç sebebiyle vatandaşlarımız tedirgin oluyor. Biz zaten böyle bir durum olması durumunda bunun önlemlerini en üst seviyede alacağımızı halkımız bilsin. Mesir ile ilgili bir sorunumuz yok halkımız bu konuda rahat olsun."
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.