Manisa'da Bugün

OBASYA YERLEŞKESİ 5 ARALIK’TA AÇILIYOR

GÜNDEM

Yuntdağı turizmini kalkındıracak olan Obasya yerleşkesi, 5 Aralık tarihinde düzenlenecek ‘Geçmişten Günümüze Yuntdağları’nda Yaşam’ konferansıyla açılacak. 100 bin metrekare üzerine kurulu yerleşkede otel, konaklama tesisi ve Zaman Geçidi Müzesi, küçük hobi bahçeleri ve Toprak İşletme Kongre Salonu vatandaşların hizmetine sunulacak.

Manisa’nın Yuntdağı bölgesine kurulan ve turizme büyük hareketlilik getirecek Obasya yerleşkesinde sona gelindi. Yerleşke, 5 Aralık tarihinde Yuntdağı’nda yaşamın anlatılacağı bir konferans ile hizmete geçecek.

YERLEŞKEDE YOK YOK

Yuntdağı’nda bulunan Obasya yerleşkesi, Manisa’nın yeni cazibe merkezi haline gelecek. 100 bin metrekarelik bir arazi üzerine kurulu yerleşkede taş binaların onarılmasıyla oluşturulan bir Zaman Geçidi Müzesi, otel ve 25 yataklı Kırsal Turizm Konaklama Merkezi bulunuyor. Obasya’da ayrıca küçük hobi bahçeleri ve toprak işleme kongre salonu da vatandaşların hizmetine sunulacak. Böylece Obasya yerleşkesi hem turizm, hem de bilimsel çalışmalar anlamında tarihe adını yazdıracak.

5 ARALIK’TA AÇILIYOR

Zafer Kalkınma Ajansı’nın da destekleriyle kurulan Obasya Yerleşkesi, 5 Aralık tarihinde ‘Geçmişten Günümüze Yuntdağları’nda Yaşam’ konulu konferansla açılacak. Manisa Birlik Başkanı Mustafa Pala tüm Manisalıları Obasya’ya davet ederken, yerleşkenin faaliyet alanını genişletmek için çeşitli projeler hazırladıklarını ifade etti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.