Manisa'da Bugün

ÖMER FARUK ÇELİK 61 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ARTIK DEVLET MEMURU

GÜNDEM

Ömer Faruk Çelil sözleşmeli çalışan 61 Belediye çalışanına müjdeli haberi verdi.

 Ak Parti Manisa Belediye Meclis Grup Başkanvekili Ömer Faruk ÇELİK, Ak Parti hükümeti tarafından belediyelerde ve diğer kamu kurumlarında çalışan yaklaşık 100 bin sözleşmeli personelin kadroya alındığını söyledi. Manisa Belediyes’inde 61 kişinin bu çalışma kapsamında kadroya alındığını söyleyen Çelik “ AK Parti olarak sözleşmeli personelimizin kadro sıkıntısını çözmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Manisa Belediyesinin kadrolu 65 yeni memur personeli inşallah, Manisaya ve Manisalılara büyük hizmetler verecekler” dedi.
AK Parti Manisa Belediye Meclis Grup Başkanvekili Ömer Faruk ÇELİK, kadroya alınan sözleşmeli personellerle ilgili basın açıklamasında bulundu. Ak Parti Manisa Belediye Meclis Grup Başkanvekili Ömer Faruk ÇELİK, AK Parti hükümeti tarafından belediyelerde ve diğer kamu kurumlarında çalışan yaklaşık 100 bin sözleşmeli personelin kadroya alındığını söyledi. Çelik yaptığı açıklamada şunları kaydetti. “ AK Parti olarak devletimizin çeşitli kademelerinde görev yapan personelimizin problemlerini birer birer çözüyoruz. Yıllardır kadro bekleyen belediyelerde görevli 4 B’li sözleşmeli personel kardeşlerimiz Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla yapılan çalışma ile kadroya alınmıştır. Daha önce yine belediyelerde çalışan 230 bin geçici işçiye kadroya alınmasını sağlayan başbakanımız bu yeni çalışma ile belediyelerde ve diğer kamu kurumlarında görev yapan toplam 96 bin 500 sözleşmeli personelin kadroya alınmasını sağlamıştır. “

“ARTIK DAHA HUZURLU HİZMET VERECEKLER”

AK Parti’nin Türkiyede çalışanların yanında olduğunu söyleyen Çelik “Gönlümüz istiyor ki kamu da çalışan bütün personeller kadro imkanına kavuşsun” dedi. Manisa Belediyesinde 25 Haziran 2013 tarihinden önce sözleşmeli personel kapsamına alınmış 61 personelin artık daha huzurlu bir şekilde hizmet vereceğini söyleyen Çelik “Yeni kadrolarının hayırlı olmasını diliyorum. Artık daha huzurlular ve daha güzel hizmetler verecekler. Yıllardır kadro bekleyen bu kardeşlerimizin sıkıntılarını çözmenin mutluluğunu yaşıyoruz. ”dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.