Manisa'da Bugün

ÖMER FARUK ÇELİK KÖYLERE HİZMET YAĞACAK

GÜNDEM

Seçim çalışmaları kapsamında gittiği her köyde sevgi gösterileri ile karşılanan AK Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ömer Faruk Çelik, “Milletin gözündeki bu sevinç ışığının sönmemesi için gece gündüz demeden çalışacağız. Bu sevgiye, bu güvene, bu desteğe, layık olacağız”dedi. Ziyaretlerde konuşan AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç “Biz bu köylere ilk defa gelmiyoruz. Yine geleceğiz. Yine geleceğiz Çünkü bizim milletimizden başka gidecek yerimiz yok” dedi.

 Seçim çalışmaları kapsamında gittiği her köyde sevgi gösterileri ile karşılanan AK Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ömer Faruk Çelik, “Milletin gözündeki bu sevinç ışığının sönmemesi için gece gündüz demeden çalışacağız. Bu sevgiye, bu güvene, bu desteğe, layık olacağız”dedi. Ziyaretlerde konuşan AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç “Biz bu köylere ilk defa gelmiyoruz. Yine geleceğiz. Yine geleceğiz Çünkü bizim milletimizden başka gidecek yerimiz yok” dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında önceki akşam çınarlı kuyu, Kırançiftlik ve Çamköy Köylerini ziyaret eden AK Parti Şehzadeler Belediye başkan adayı Ömer Faruk Çelik köylülerin göstermiş olduğu sevgi gösterileri karşısında kendisinin de çok mutlu olduğunu ifade etti.

Geçtiğimiz akşam Çınarlıkuyu, Kırançiftlik ve Çamköy Köylerinde vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’e AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet TONGUÇ, Gençlik Kolları Başkanı Volkan Karabulut ve partililerde eşlik ettiler.

İlk olarak söz alan AK Parti Şehzadeler ilçe başkanı Ahmet TONGUÇ Şehzadelerde büyük bir başarıyı sağlamak için tüm teşkilat ile birlikte kenetlenerek çalıştıklarını ifade etti. Şehzadeler belediyesinde AK Parti hizmetlerini verebilmek için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Tonguç” Biz bu gün buralara ilk defa gelen yöneticiler değiliz. Daha öncesinde ben ilçe başkanı olduğum dönemde defalarca geldik. Bu meydanlarda sizlerle birlikte çayımızı içtik, sorunlarınızı dinledik, çözülebileceklerini hep birlikte çözmek için çalışmalar yaptık. Üç buçuk yıl Merkez ilçe başkanlığı yapmış değerli başkanımız, bu günde Belediye Başkan adayımız Ömer Faruk Çelik kardeşim sizleri defalarca hem seçim öncesinde hem de seçim döneminde ziyaret etti. Yani bizler sadece seçim için değil, her zaman sizlere bir arada olan bu bölgeyi iyi tanıyan bir ekibiz. Biz bu köylere ilk defa gelmiyoruz. Yine geleceğiz. Yine geleceğiz. Çünkü bizim milletimizden başka gidecek yerimiz yok. Sizlerin destekleri ile genç, dinamik ve azimli başkanımız Ömer Faruk Çelik, Allahın izni ile belediye başkanı seçilecek ve bölgenin kalkınması için hep birlikte çalışacağız“ dedi.

TONGUÇ ”BÜYÜKŞEHİRDE SİZLERİN EVLADI TANRIVERDİYE DESTEK İSTİYORUZ”

Tonguç “Bildiğiniz gibi 30 Mart 2014 tarihinde Manisa’mız Büyük şehir olarak seçimlere girecek. Büyük şehirde de sizlerin bir evladı olan sizi 12 yıldır Ankara’da mecliste en iyi şekilde temsil eden ve Ankara’da tüm bakanlıklarda büyük bir ağırlığı olan Hüseyin Tanrıverdi büyüğümüz aday. Allahın izni sizlerinde desteği ile 30 Mart akşamına hem büyük şehir hem de Şehzadeler Belediyesine AK Parti bayrağını dikeceğiz” dedi.

“ŞEHZADELERİ İYİ TANIYORUM”

Köylü vatandaşların gösterdikleri ilgi karşısında çok mutluluk duyduğunu ifade eden Çelik ”Çok şükür ki bu güne kadar gittiğimiz her köyde, vatandaşlarımız bizleri gerçektende samimi duyguları ve sevgileri ile karşılıyorlar. Bizim halkımız elbette ki misafir perver bir halktır. Ama sevdikleri insana sevgisini ayrı bir gösteririler. Geçmiş dönemlerde AK Parti Merkez ilçe başkanlığı yapmış biri olarak daha önce bu bölgeleri onlarca defa dolaştığım için halkımızın yapısını çok iyi biliyorum. Çok şükür ki geçmiş dönemlerde sizlere sürekli bir arada olmanın bu gün meyvelerini topluyoruz. Bu güne kadar Şehzadeler belediye başkan adayı olarak yaklaşık 20 köy ziyareti yaptık arkadaşlarımız ile birlikte. Tüm köylerimizde gerçekten samimi sıcak bir ilgi ve sevgi ile karşılandık. Tüm köylerimizde bize karşı olan sevgiyi gördük. Köylü vatandaşlarımızın gözlerinde gördüğümüz o mutluluk ışığının o güven işaretinin boşa çıkmaması adına bitmemesi adına bizler Allahın izni ile Şehzadeler Belediyesini aldıktan sonra çok daha büyük gayretler ile çalışıp halkımızın refahı için elimizden gelenleri yapacağız” dedi.

“KÖYLER HİZMET YAĞACAK”

Köylerin eksikliklerinin büyük şehir ile daha kolay aşılacağını ifade eden AK Parti Şehzadeler Belediye Başkan adayı Ömer Faruk Çelik geçmiş dönemlerde köylere hizmetlerin bütçe yetersizliği ve imkânların eksikliğinden dolayı geç ulaştığını ama büyük şehir kapsamında en büyük yatırımın bile daha kolay köylere ve mahallere getirileceğini sözlerine ekledi. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.