Manisa'da Bugün

ÖZDAĞ PKK'YI İŞARET ETTİ!

GÜNDEM

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Ankara'daki terör eyleminin arkasında sol örgütler olduğunu söyledi. Özdağ, "Türkiye topyekün bir saldırı altındadır." dedi. Selçuk Özdağ, güvenlik konusunda daha ciddi tedbirler alınması gerektiğinin de altını çizdi.

HABER:BERFİN ADICAN
Ankara'da askeri araçların geçişi sırasında düzenlenen terör saldırısıyla ilgili konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, PKK ve diğer sol örgütleri işaret etti.

"TOPYEKÜN SALDIRIYORLAR"

Ankara'daki terör saldırısının arkasında egemen güçlerin olduğunu söyleyen Selçuk Özdağ, Türkiye'nin topyekün bir saldırı altında olduğunu kaydetti. Özdağ, "Sömürgeci emperyalistler şimdi de terör örgütlerini kullanıyor. Terör örgütlerinin hepsi birlikte hareket ediyor. Türkiye topyekün bir saldırı altındadır." dedi.

"DAHA CİDDİ TEDBİRLER ALMALIYIZ"

Terör eylemlerine karşı daha ciddi tedbirler alınması gerektiğini söyleyen AK Partili Selçuk Özdağ, "Terör örgütünü her ne durumda, ne koşulda, hangi vasıfla savunursa savunsun gereğinin yapılması gerekir, yapacağız da. Türkiye'de teröre karşı daha ciddi tedbirler alınması lazım." ifadelerini kullandı.

PKK'YI İŞARET ETTİ


Ankara'daki hain saldırının arkasında sol terör örgütlerinin olduğunu belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ son olarak şunları söyledi, "Bu askerlerimize yapılmış bir eylem. Bu tür eylemleri PKK, DHKP-C gibi marksist leninist sol örgütler yapar. Bütün siyasi partileri birlik olmaya davet ediyoruz."

Yorumlar (4)

Hami 8 Yıl Önce

Selçuk manisada siyaset yaptığın yanında gezdirdigin adamlara bak sen. Uzakta arama.

reis 8 Yıl Önce

etrafındaki adamları görmeyen kırıkkaleli özdağ utanmadan manisalı cengiz ergün e laf ediyor edep yahu

türkmenbeyi 8 Yıl Önce

Türk'üm demeyi unutturdunuz topluma.

sancaklı 8 Yıl Önce

Sn.Selçuk Özdağ Muhsin başkan ve rahmetli Başbuğun yadigarıdır Manisaya

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.