Manisa'da Bugün

Paykasa İle Güvenli Alışveriş

GÜNDEM

İnternetin gelişmesi ve 1995 yılında ilk ticaret sitesinin yayınlanmasından sonra internetten alışveriş yapmak en hızlı gelişen sektör haline geldi. Bu gelişen sektör içerisinde online alışverişin boyutları da inanılmaz seviyelere ulaştı.

İnternetin gelişmesi ve 1995 yılında ilk ticaret sitesinin yayınlanmasından sonra internetten alışveriş yapmak en hızlı gelişen sektör haline geldi. Bu gelişen sektör içerisinde online alışverişin boyutları da inanılmaz seviyelere ulaştı. Bu kadar hızlı büyüyen bir sektör içerisinde her ne kadar güvenlik teknolojileri de hızla gelişse de bununla beraber bu işin peşinde olan dolandırıcıların sayısı da arttı. Sonuç olarak günümüzde bir çok insan internetten alışveriş yaparken güvenliğini sağlama konusunda endişelere sahiptir. Bu endişelerin giderilmesi için ortaya çıkan paykasa İngiltere menşeili bir sanal kart uygulamasıdır.

Paykasa Nasıl Çalışır?

Paykasa internetten alınan bir online kart sistemidir. Paykasa alınırken herhangi bir üyelik veya kimlik bilgisi gerekmez. İnternette kredi kartı bilgilerini ve kimlik bilgilerini paylaşmak istemeyen kişilerin birinci tercihi paskayadır. Paykasa ile satın alacağınız miktarı belli bir kart numarası, son kullanma tarihi ve güvenlik kodu tarafınıza iletilir. Bu sayede paykasa güvenli alışverişin kapılarını açmaktadır.

Paykasa Nereden Alınır?

Paykasa alırken en çok dikkat edilmesi gereken paykasa alınacak olan web sitesinin güvenililiğidir. Uzun zamandır güvenilir alışverişin adresi olan https://www.paykasamerkezi.com/ adresimizden güvenle "paykasa al" hizmeti elde edebilirsiniz. Firmamız alışverişlerinizi güvenle gerçekleştirmeniz, paykasa ile online alışverişlerinizde tek kullanımlık sanal karttan faydalanabilmeniz amacıyla uzman kadrosu ile gece gündüz paykasa taleplerinizi en hızlı şekilde karşılamak için çalışmaktadır.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.