Manisa'da Bugün

PKK YANDAŞI KULLANICI MANİSA'YI BÖYLE TEHDİT ETTİ!

GÜNDEM

Sosyal paylaşım sitesi Twitter'da terör örgütü PKK yandaşı bir kulanıcı, Manisa'yı tehdit etti.

Twitter'da PKK yandaşı 'Free Media #EKİNWAN' isimli bir kullanıcı hesabı, paylaştığı durumlarla açıkça Manisa'yı tehdit etti. 
Kentte on binlerce ölümün yaşanacağını iddia eden kullanıcı, "Türkiye genelinde büyük depremler yaşanacak ve bu Manisa ile çevresinden yayılacak" ifadelerini kullandı.

"MANİSA'DA DEPREM OLURSA KİMSE ŞAŞIRMASIN"

Kullanıcının paylaştığı tweetler şöyle;

"Dostlarımızın verdiği haberler çok ciddi. Büyük bir felaket Türkiye semalarında dolaşıyor. Manisa'da deprem olursa şaşırmasın kimse."

"ANKARA PATLAMASINI BİLİYORDUK"

"Dostlar dahaönce Ankara patlamasınıda önceden olacağını sezmiştik.Saldırının köprü altında olacağını bir gece önceden biliyorduk. Yalnız Ankara patlaması barış isteyenlere yapılan saldırıydı. Tek bilmediğimiz hangi şehirde olacağıydı. Bu elim faciada yüzlerce masum ölmüştü."

"MANİSA'YI FELAKET BEKLİYOR!"

"Ankara sadece örnekti. Manisa'yı söyledik çünkü bu şehri felaket bekliyor. Onbinlerce ölüm olabilir. Esasen üzülmek gerekmiyor. Çünkü bütün bu olaylar devletin çöküşünü hızlandırıyor."

"KAT BE KAT FAZLASI GELECEK"

"Daha önce de Çanakkale, Manisa, Uşak şehirlerinde küçük depremler yaşanmıştı. Bu kez kat be kat fazlası gelecektir. Bunca zulmün bir bedeli olacaktı elbet. Dostlar bizlere düşen sadece olayları izlemek olacak. Gerektiğinde müdahale ederiz."

"TOPLU ÖLÜMLER MANİSA VE BÖLGESİNDEN YAYILACAK"


"Toplu ölümler T.C genelinde artacak ancak çıkış noktası Manisa ve bölgesi olacak.Salgın hastalık ve yer sarsıntıları bekliyoruz. Paylaşımlarımız gerçeklikten uzak gelebilir. Ama bu gerçekleri değiştirmez. Bu hesap üzerinden yalan haber ve yorum yapılmaz"

Yorumlar (12)

Erkan 8 Yıl Önce

Biz tüpü çakmakla kontrol eden bir ülkeyiz sizede bir çakmak cakariz buyrun gelin çakal sürüleri

Nuri 8 Yıl Önce

Şerefsizler.Dedelerimiz Çanakkale'de şehit oldu gerekirse sizin kökünü kurutmak için kanımızın son damlasına kadar savaşırız.biz türküz Türk.bunu o olmayan Beyninize sokun.

mustafa 8 Yıl Önce

haha hayal görüyor zavalılar :)))

Sercan 8 Yıl Önce

Manisa kazan biz kepce gelinde karistiralim birlikte kim kimi tutarsa

muhtar45 8 Yıl Önce

Şayet buna cesaretini varsa bir tek kürt nesli Manisa'da sağ kalmaz.bunu o kuş Beyninizi sokunuz

RAmazan 8 Yıl Önce

Cehennemde hTırlasın inançsız adiler

Tolga 8 Yıl Önce

Arkadaşlar kendini bilmezin biri ortalığa bişey sallıyo herkes Yorum yapıyo. Böyle yaparsanız Allahtan korkmayan şeref yoksunu insan görünümlü mahlukların ekmeğine yağenlerimi sürüm olursunuz. Amaç Türkü kürdü karşı karşıya getirip kenardan izlemek. Provakasyon bunlar gelmeyin oyuna.

Hakan 8 Yıl Önce

Korkan namerttir. Karıştırında görelim malımızı.

ahmet 8 Yıl Önce

biz zaten patlıyoz seni yakalsak sikeriz manisa burası 45

muhtar 8 Yıl Önce

Anası bir babası bin pezevengin. Eceli gelen it misali.ölümden ötesi varmı len Ermeni köpeği pkk piçi. .

mustafa 8 Yıl Önce

Havlayan köpek ısırmaz

aykut 8 Yıl Önce

Ulen kimse neyin nasil olacagini bilemez..sen kimsin ki ortaya böyle bisey atmissin ..Tek bir gercek vardir Allah ve Türkiye cumhuriyeti devletidir.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.