Manisa'da Bugün

PTT MOBİL KONUŞTURACAK

GÜNDEM

PTT, Avea'nın desteğiyle Pttcell markasıyla iletişim sektörüne giriş yaptı. ‘Türkiye’yi seviyoruz hesaplı hattı sunuyoruz’ sloganı ile sunulan hizmet PTT Manisa Merkez Şubesi’nde tanıtıldı.

Her geçen gün hizmet kalitesini arttırarak yeni bir ilke imza atan Manisa PTT Merkez Şubesi, ‘Türkiye’yi seviyoruz hesaplı hattı sunuyoruz’ sloganı ile Manisalı vatandaşların hizmetine Pttcell tarifesi sunmaya başladı. Pttcell tarifesini PTT Manisa Merkez Şube Müdürü Celal Boğa ile basına bilgi veren PTT Manisa Başmüdürü Şerif Kaçmaz, 5 dakikası 30 kuruş ve 3 bin dakika bedava konuşma fırsatı sağlayan tarifenin diğer tarifelere göre çok avantajlı olduğunu dile getirdi. Pttcell hat tarifesinin şu anda en hesaplı tarife hattı olacak şekilde dizayn edildiğini dile getiren Başmüdür Kaçmaz, “29 Ocak itibari ile Manisa’da Pttcell hizmeti başladı. Buda yeni hizmetlerimizden bir tanesi. Avea operatörü ile PTT işbirliğine içerisinde Avea’nın mobil şebekesini kullanarak PTT teknik alt yapısı ile Pttcell hizmetini ortaya çıkardık. Böylece vatandaşlara çeşitli tarife ve uygun hizmet sunuyoruz.
Hizmette sınır yok. Günlük hayatın kalitesine destek sağlayan her kurum gibi ihtiyaç duyulan alanlar da bizde varız diyoruz. Pttcell kullanacak aboneler bu iş yerlerimizden faydalanabilecekler” dedi. PTT’ye gelen vatandaşları hangi işlemleri olursa olsun boş çevirmeyip geliştirdikleri hizmet kalitesiyle yardımcı olduklarını belirten Kaçmaz, tarife hakkında “Ayda tek seferde 20 TL yüklenildiğinde tarife içi 3 Bin dakika konuşma bedava, üstelik her yöne 5 dakika sadece 30 KRŞ, her ay 200 dakika olmak üzere toplamda 600 dakika hediye” şeklinde konuştu.
 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.