Manisa'da Bugün

SARIGÖL’DE ELEKTRİK KABLOLARI YERALTINA ALINIYOR

GÜNDEM

Sarıgöl Belediyesi tarafından başlatılan yol ve kaldırım çalışmaları nedeniyle Gediz Elektrik Dağıtım A.Ş. (GZD) tarafından da elektrik kabloları yeraltına alınmaya başladı.

Sarıgöl Belediyesi tarafından başlatılan Alaşehir, Şehit Esin Akay, Halis Selçuk Caddelerinde ve ara sokaklarda başlatılan yol ve kaldırım çalışmaları nedeniyle elektrik ve telefon kablolarının yeraltına alınma çalışmaları aralıksız devam ediyor.
Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada, "Sarıgöl’de bir süre önce Söylemez, Fatih ve Girne caddelerimizde yol ve kaldırımlarda düzenlemeler yaptık. Bu alanlarda sıcak asfaltlama ve ışıklandırma yapılarak halkımızın hizmetini sunduk ve beğeni kazandı. Bu kez de, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından, Sarıgöl girişi olan Alaşehir Caddesi ve Hükümet Konağına kadar olan bölümü 150 iş günü içinde tamamlanarak güzel bir görünüme kavuşturulacak. Öte yandan belediye olarak Sarıgöl Hükumet Konağı önünden başlatığımız yol, kaldırım, kanalizasyon, şu şebekeleri ve aydınlatma çalışmalarımız Şehit Esin Akay, Tırazlar ve Halis Selçuk caddelerinde 125 iş gününde tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız. Çalışmalarımız her kesimde aralıksız devam etmektedir. Bu arada caddelerdeki elektrik kabloları yer altına alındı. Direkleri de sökülmeye başlandı. Caddelerimizdeki kaldırımlarda granit mermer döşenmesine başlandı. Aralık ayında tamamlanacak olan çalışmalar sonunda Sarıgöl’ün çehresi değişecek, halkımız rahata kavuşacak." dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.