Manisa'da Bugün

ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANI ÖMER FARUK ESNAFA TEŞEKKÜR ZİYARETİNDE BULUNDU

GÜNDEM

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ilk ziyaretini esnaflara gerçekleştirdi. Kavaflar çarşısı esnafları ile bir araya gelen Şehzadeler Belediye Başkanı Çelik’ e çarşı esnafı teşekkür etti.

 Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ilk ziyaretini esnaflara gerçekleştirdi. Kavaflar çarşısı esnafları ile bir araya gelen Şehzadeler Belediye Başkanı Çelik’ e çarşı esnafı teşekkür etti.

Kuyumcular çarşısı civarında kavaflar çarşısı esnafını ziyaret eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’i çarşı esnafı büyük ilgi ile karşıladılar. Girdiği her iş yeri sahibinden tebrik alan Çelik” aday olduğumuz gün söylediğimiz gibi halkımız ile iç içe olacağız demiştik. Bu gün de istedik ki bu civarda esnaflarımız ile bir arada olalım onları ziyaret edelim. Sağ olsunlar aday olduğumuz gün geldiğimizde olduğu gibi bu gün de bizleri büyük bir ilgi ile karşıladılar. Öyle ki bir esnaf ağabeyimiz yaklaşık 40 yıldır bu çarşıda esnaflık yaptığını dile getirerek ilk defa bir belediye başkan adayının seçimin hemen ardından bu çarşıyı ziyaret ettiğini belirtmesi bizi daha da mutlu etmiştir” dedi.

HALKIMIZ İLE İÇ İÇE OLACAĞIZ

Seçim kampanyası döneminde sürekli olarak halkla olacaklarını dile getiren Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik” seçim kampanyası dönemin de de biz yönetim olarak sürekli halkımız ile iç içe olacağız sürekli onlarla bir arada olup birlikte dükkânlarının önünde çay içip sohbet edeceğiz demiştik. Bu de ilk fırsatta bu ziyaretlerimizi yapalım istedik. İleri ki günlerde de bunları devam ettireceğiz. Görüyoruz ki bizlerin seçilmiş olmasından halkımız büyük bir mutluluk duymuşlar her bir esnafımız çok güzel bir 5 yıl geçeceğini bizlere ifade ettiler. Bizde bunun bilincinde olarak hareket edeceğiz. Daha yaşanıla bilir bir şehzadeler için hep birlikte çalışacağız ”dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.