Manisa'da Bugün

ŞEHZADELERDE ÖMER FARUK ÇELİK FARKI

GÜNDEM

Seçim çalışmaları döneminde sıkça esnaf ve halkla içiçe olacağının sözünü veren, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik esnaf sofrasına misafir oldu.

 Seçim çalışmaları döneminde sıkça esnaf ve halkla içiçe olacağının sözünü veren, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik esnaf sofrasına misafir oldu.

Cumhuriyet caddesi üzerinde bulunan esnaf Sadullah Uçuk’un iş yeri önünde kahvaltı sofrasına konuk olan Çelik” Seçim çalışmaların da sürekli söylediğimiz bir konu vardı. İki simit ile esnafımızın dükkânına girip ‘Selamun Aleyküm bir çay söyle de karşılıklı kahvaltı edelim’ diyeceğiz dedik. Bugün de Sadullah kardeşimizin sofrasına misafir olduk” dedi.

Geçtiğimiz gün sabah saatlerinde elinde simitle, esnaf Sadullah Uçuk’un iş yerini ziyaret eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, çevre esnafı ile birlikte sabah kahvaltısı yaptı. Belediye başkanını elinde simitle karşısında gördüğünde çok mutlu olduğunu ifade eden Esnaf Sadullah Uçuk” Bizde sabah arkadaşlar ile kahvaltıyı yapmak için tam kararlaştırırken Belediye Başkanımız elinde simitlerle iş yerimize gelerek birlikte kahvaltı yapmak istediğini belirtmesi bizi açıkçası çok mutlu etmiştir. Kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

ESNAFIMIZ İLE SÜREKLİ İÇ İÇE OLACAĞIZ

Seçim çalışmaları esnasında sürekli esnaf ve halk ile iç içe olacaklarını her yerde ifade ettiklerini söyleyen Başkan Çelik” Seçim kampanyamız boyunca sürekli ifade ettiğimiz gibi bu gün halkımız ile elimizden geldiği kadar bir araya geliyoruz. Bizim bir sözümüz vardı sabahları elimizde iki simitle esnafımızı ziyaret edecek sende bir çay söyle de kahvaltıyı birlikte yapalım diyecektik. Bu gün çok şükür bunu gerçekleştirdik. Bundan sonra da her fırsatta elimizde simitlerimiz ile esnafımızı ziyaret edeceğiz” dedi.

HALKLA İLİŞKİLERDE MARKA OLACAĞIZ

Halkla ilişkilerde marka bir belediyeciliği oluşturacaklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik” Şehzadeler Belediyesinin Halkla ilişkilerde marka bir Belediye yapacağız. Bunu da bu şekilde halkımız ile iç içe olarak onların da fikirlerini alarak onlarla ortak kararlar alarak yönetime katılımlarını sağlayarak halkla ilişkilerde marka şehir olacağız” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.