Manisa'da Bugün

ŞEHZADELER’İN FIRINLARI TEMİZ ÇIKTI

GÜNDEM

Şehzadeler Belediyesi, Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçe genelinde faaliyet gösteren fırınlarda sabah erken saatlerde denetimlerde bulundu. İlçe genelinde bulunan 17 tane fırının yapılan denetimler neticesinde tüm hijyen ve temizlik şartlarına uyduğu tespit edildi.

Şehzadeler Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Şehzadeler’de yaşayan vatandaşların sağlıklı gıdaya ulaşmaları için denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Sabah saatlerinde fırın denetlemelerine çıkan Zabıta ekipleri ekmek üretimi yapan 17 fırında incelemelerde bulundu.
Yapılan denetimlerde fırınların üretim için gereken tüm şartları yerine getirdiğini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Şehzadeler ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın sağlığı için, fırınlarda yapılan denetimlerimizi aralıksız sürdürüyoruz. Zabıta ekiplerimiz fırınlarda yaptıkları denetimlerde üretim yapan tesislerin hijyen kurallarına uygunluklarını denetliyorlar. Bunun yanı sıra ürün gramaj kontrolü ve evrak kontrolleri de yapılıyor. Zabıta ekiplerimiz yaptıkları kontrollerde Şehzadeler’imizde faaliyet gösteren 17 fırının hepsinin hijyen şartlarına uygun bir biçimde üretim yaptıklarını tespit etmişlerdir. Ayrıca yapılan denetimler neticesinde evrakları eksik olan firmalara da gerekli uyarılar yapılmıştır. Şehzadeler’imizde yaşayan vatandaşlarımızın ekmek ve gıdalara daha sağlıklı bir şekilde ulaşmaları için denetimlerimizi sürdüreceğiz” dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.