Manisa'da Bugün

Selendili STK’lerden polis ve jandarmaya taziye

GÜNDEM

Selendi’de faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşu temsilcileri İstanbul Beşiktaş’ta ve Kayseri’de meydana gelen terör saldırıları nedeniyle polis ve jandarmayı ziyaret ederek taziyelerini sundu.

Selendi Ziraat Odası Başkanı Servet Akyıldız, Selendi Esnaf, Sanatkarlar ve Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Adem Tosun, Selendi Şöförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şükrü Filik, Selendi Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Çimen, Selendi Muhtarlar Derneği Başkanı Bekir Sağdıç ilk olarak Selendi İlçe Emniyet Amir Vekili Komiser Metin Demirel’i ardından İlçe Jandarma Komutan Vekili Kıdemli Başçavuş Kadir Ateş’i makamlarında ziyaret etti. Başsağlığı dileklerini ileten sivil toplum kuruluşu temsilcileri Demirel ve Ateş’e Türk Bayrağı hediye ettiler.
Selendi Esnaf, Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Adem Tosun, tüm oda başkanları adına yaptığı konuşmasında, "Ülkemizin birliğine, bütünlüğüne kasteden bu terör saldırısında halkımızın güvenliğini sağlayan güvenlik güçlerimize ve halkımıza yapılan bu hain saldırıyı nefretle kınıyoruz. Bizler Selendi’de görev yapan sivil toplum kuruluşları olarak her zaman kahraman polisimizin ve askerimizin yanındayız. Bu yapılan kahpe ve haince yapılan saldırılar ülkemiz için yapacağımız çalışmalarda asla bizi yıldıramaz. Bütünlüğümüzü bozamaz. Türkiye tek devlet, tek bayrak, tek vatan ve tek millettir. Şehit olan polislerimize, askerlerimize ve sivil vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet; kederli ailelerine başsağlığı diliyoruz. Yaralılarımıza da Allah’tan acil şifalar dileriz" dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.