Manisa'da Bugün

SOFUOĞLU ATANDIM DEDİKÇE MANŞET HAYIR ATANMADIN DEDİ

GÜNDEM

Türk Eğitim Sen Manisa Şube Başkanı Recep Varlıakman, Eğitim Bir Sen Manisa Şube Başkanı Mehmet Emin Sofuoğlu’nun hukuksuz bir şekilde Çağatay Uluçay İlkokulu'na tayin edildiği iddialarına Eğitim Bir Sen Manisa Şube Başkanı Mehmet EMin Sofuoğlu cevap verdi.

Türk Eğitim Sen Manisa Şube Başkanı Recep Varlıakman, Eğitim Bir Sen Manisa Şube Başkanı Mehmet Emin Sofuoğlu’nun hukuksuz bir şekilde Çağatay Uluçay İlkokulu'na tayin edildiği iddialarına Eğitim Bir Sen Manisa Şube Başkanı Mehmet Emin Sofuoğlu cevap verdi.


Sofuoğlu yaptığı açıklamada Çağtay Uluçay İlkokula tayin edildiğini doğruladı.
Sofuoğlu: Sistemden kaynaklanan sorundan dolayı tayin olduğunu bununda düzeltimesi için Milli Eğitim Müdürlüğüne dilekçe verdiklerini açıkladı.

Mehmet Emin Sofuoğlu bu açıklamaları yaparken Manisa Manşet Gazetesi ise gündeme getirdiğimiz haberle ilgili Manisa'da Bugün sitesini suçlayarak tayin olayının yalan haber olduğunu ve haberin siteden kaldırıldığını savundu!
Oysa ki Manisa'da Bugün sitesinde bahse konu haber hiç bir şekilde yayından kaldırılmamış ve tayin olayı Bizzat tayini yapılan Mehmet Emin Sofuoğlu tarafından doğrulanmıştır.
KAMOYUNA SAYGILARIMIZLA.


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.