Manisa'da Bugün

TERÖR OLAYLARI MESİR'İ VURDU

GÜNDEM

476. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali, saçım töreninin yapılmasıyla son buldu. Her yıl hıncahınç dolu olan tören alanına bu yıl katılım yarı yarıya düştü.

Bu yıl 476.sı düzenlenen Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali'nde saçım töreni gerçekleştirildi. 5 ton mesir, Sultan Camii kubbeleri ve civar evlerden halka saçıldı.

Saçım törenine Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, AK Parti Manisa Milletvekilleri Selçuk Özdağ ve Uğur Aydemir, CHP Milletevekilleri Mazlum Nurlu ve Tur Yıldız Biçer, MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ile kurum temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

YOĞUN GÜVENLİK

Saçım töreninde güvenliğin sağlanması amacıyla Ege Bölgesi'ndeki illerden polis takviyesi yapıldı. 2 bin 100 polis, Mesir Festivali'nin güvenliğini sağladı. Saçım bölgesi, polis helikopteriyle de koruma altına alındı.

MEYDAN DOLMADI

Tören alanı her yıl hıncahınç dol olurken, son günlerde yaşanan terör olayları festivale katılımı büyük ölçüde etkiledi. Meydan doldurulamadı. 

Şifalı mesirlerin halka saçılması ardından festival olaysız bir şekilde sona erdi

Yorumlar (1)

8 Yıl Önce

dolmaz tabi millette yaşama sevinci mi bıraktılar mk

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.