Manisa'da Bugün

TURGUTLULU VATANDAŞA GELEN ELEKTRİK FATURASI ŞOK ETTİ

GÜNDEM

Turgutlu'da bir vatandaşa gelen 36 Bin 220 TL’lik fatura ev sahiplerine şok yaşattı.

Geçtiğimiz gün yine turgutluda 72 Bin TL’lik bir elektrik faturası şokunun yaşanmasının ardından 36 Bin 220 TL’lik bir fatura şokunun daha yaşanması vatandaşları isyan ettirdi.

Turgutlu’da Turan mahallesinde ikamet eden şahsın evine gelen 36 Bin 220 TL’lik faturayı görünce şok etkisi yaşayan ev sahibi, elindeki 36 Bin 220 TL’lik fatura ile hemen TEDAŞ’a koştu.

Her ay faturasını düzenli ödediğini belirten vatandaş, faturayı görünce şok yaşadığını ve bu şekilde bir elektrik faturasının geldiğini sorguladı.

Şu ana kadar en fazla 100 TL’ye kadar elektrik faturası ödediğini belirten vatandaş, “Eve geldim ve bir anda elektrik kesme ihbarnamesi gördüm kapıda. İhbarnamenin üstündeki rakamı okuyunca bir anda şok oldu. Çünkü ihbarnamenin üstünde 36 Bin 220 TL borcu olduğu yazıyordu. Defalarca ihbarnamenin üstündeki rakamı okudum bir yanlışlık vardır diye. Hatta komşulara da okuttum onların da ihbarnamelerine baktım. Ama onların faturalarında bir anormallik yoktu. Bende hemen bir yanlışlık olduğunu düşünerek TEDAŞ’a başvurdum. Yoksa biz evde fabrika çalıştırmıyoruz 36 Bin liralık elektrik borcumuzun olması imkansız” dedi.

36 Bin TL’lik gelen elektrik ihbarnamesini yetkililere verdiğini belirten vatandaş, bu yanlışın en kısa zamanda düzeltilmesini isterken, eğer bu hata düzeltilmezse mahkemeye başvuracağını belirtti.

Kaynak:turgutlulu.com

 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.