Manisa'da Bugün

ÜLKÜ OCAKLARI ETKİNLİKLERİ İPTAL ETTİ

GÜNDEM

Ülkü ocakaları bir basın açıklaması ile yapılacak etkinlikleri iptal ettiğini duyurdu

Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde 50 kişinin ölümü ve 100’e yakın kişinin yaralanmasına yol açan patlamalar ve Osmaniye civarında Amanos bölgesinde düştüğü bildirilen 5'inci Ana Jet Üs Komutanlığına ait F-16/C uçağının pilotu Hv.Plt.Ütğm. Hamza GÜMÜŞSOY’un şehit olduğu haberi bütün Türkiye’de derin infiale yol açmıştır.
Ne var ki yiten canların yanında malın hiçbir hükmü kalmamıştır. Reyhanlı’yı kana bulayan olaylar küresel güçlerin, Suriye’deki gelişmeleri bahane ederek Türkiye’yi bölgesel batağın içine çekmek için her türlü terör eylemine ve tahrike başvurabileceği görüşlerimizi ne yazık ki haklı çıkarmaktadır.
Barış gelecek, terör ortadan kalkacak diye kamuoyunu aldatmaya çalışan AKP iktidarının Türkiye’nin sınır güvenliği ve halkın emniyeti açısından sergilediği aciz ve yetersizlik, gün geçtikçe günahsız sabilerin, yaşamının baharında nice insanımızın canına kast eder hal almıştır. Mesuliyet de alınacak önlemler de hükümete aittir. Hükümet bozuk olan siciline rağmen umarız bu sefer gerekeni yapma kararlılığını gösterir.
Bu şartlar altında Manisa Ülkü Ocakları İl Başkanlığı olarak 18 Mayıs 2013 günü Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştireceğimiz Ahmet Şafak ve Ali Kınık Konseri’ni 1 Haziran 2013 tarihine ertelediğimizi Manisa kamuoyuna duyuruyoruz.
Bu vesileyle Şehidimize ve hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet; ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyoruz.

NE MUTLU TÜRK’ÜM DİYENE!

Onur PAPUÇÇUOĞLU
Ülkü Ocakları Manisa İl Başkanı 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.