Manisa'da Bugün

ULUPARK'A MUHTEŞEM HAVUZ

GÜNDEM

Manisa Belediyesi’nin Ulupark’a kazandırdığı sesli ve ışıklı süs havuzu kentin havasını değiştirdi. Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün de katılımıyla gerçekleştirilen muhteşem gösteriye vatandaşlardan da tam not geldi.

 Ayrıca havuzda su üzerine Atatürk ve Türk Bayrağı resminin yansıtılması ise gösteriyi izleyen vatandaşlardan büyük alkış aldı.


Ulupark’ta yapımı tamamlanan ve hizmete sunulan ışıklı, sesli süs havuzunda yapılan muhteşem gösteri vatandaşların büyük ilgisini çekti. Havuzda yapılan gösteriyi meclis toplantısının ardından Belediye Başkan Yardımcıları Azmi Açıkdil, Tamer Çipiloğlu, Cem Çöllü, Hasan Eryılmaz ve belediye meclis üyeleriyle birlikte izleyen Belediye Başkanı Cengiz Ergün, havuzun kente ayrı bir hava kattığını söyledi. Türkiye’de Ankara ve Antalya’dan sonra Manisa’ya da çok farklı bir eser kazandırdıklarını ifade eden Başkan Ergün, “Manisa’nın önemli iki parkından birisi olan Ulupark’ta halkımızın daha güzel vakit geçirebilmesi amacıyla Fen İşleri Müdürlüğümüz ve proje grubumuz çok güzel bir proje hazırladı. Bugünde gördük ki halkımızın da büyük ilgisini çekti. Ben bu havuzun buraya yapılmasında emeği geçen başkan yardımcılarımızla birlikte proje grubuna ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki halkımız burada çocuklarıyla birlikte çok güzel vakit geçirecekler” dedi.

10. Yıl Marşında Suya Atatürk ve Türk Bayrağı Yansıtıldı

Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile birlikte vatandaşların havuzda gösteriyi izlediği sırada, 10. Yıl Marşı çalındı. Bu sırada suya Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün resmi ve Türk Bayrağı yansıtılması vatandaşlardan büyük alkış aldı. Ayrıca Manisa’da bulunmuş Şehzadelerin de resimlerinin suya yansıtılması farklı bir görüntü oluşturdu. Çalan şarkılar eşliğinde suyun ritimle birlikte hareket etmesi ve farklı renkler oluşturması da vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

Akşamları Saat Başı Gösteri

Ulupark’a yapılan süs ve ışıklı havuzda her akşam gösterilerin yapılacağını ifade eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Gösteriyi izlemek isteyen vatandaşlarımız havanın kararmasıyla birlikte saat 21.00’den itibaren saat başı bu gösterinin keyfini çıkarabilir. Ayrıca özel günlerde ve Ramazan ayı boyunca havuzda ki gösteriler daha da sıklaşacak. Manisa Değişiyor. Bu değişimi de halkımıza yansıtıyoruz. Kentimize hayırlı olsun” dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.