Manisa'da Bugün

Yeni Yıla Damga Vuran İlginç Kombinler

GÜNDEM

Kombin Nedir?

Kombin, özellikle son zamanlarda moda olmuş bir işlemdir. Hem erkek hem bayanlar için yapılan kombinler, dışarıdan bakıldığı zaman hoş bir görüntü verir. Hal böyle olunca, çeşitli kombin arayışları ve trend kıyafetlerin satın alma süreci başlamıştır. Yeni yılda en çok tercih edilen renkler, kıyafetler ve aksesuarlar farklı farklı kombinler elde edilmesine olanak sağlamıştır. Geçtiğimiz yıllarda, birçok yeni kombin denenmiş fakat başarılı olunamamıştır. Günümüzde ise, insanların türetmeye yarıştığı kombin yarışından ötürü birçok yeni kombinler ortaya çıkmıştır. Kombin demek aslında renk uyumudur. Renk tonlarının iyi ayarlanması gerekir ve bu renk uyumuna göre kıyafetler giyilir. Aksesuarların üzerinde olan bir renk bile, kombin yapmaya yeterli olacaktır. Son zamanlardaki kombinler sıkça, blog yazılarına konu olmuştur. Nedeni ise, giyilen kıyafetlerin farklı olması ve görsel açıdan kusursuz olmasından dolayıdır.

 Şaşırtıcı Kombinler

Modasını hiç kaybetmeyen koy pantolonlar, çizgili tişörtler ile beraber giyilerek bayanların vazgeçilmezi haline gelmiştir. Özellikle altına giyilen beyaz ayakkabılar ile son derece farklı kombinler ortaya çıkmıştır. Kot pantolonun açık renkli olması, tişörtlerin de açık renk olmasını sağlamıştır. Bu pantolonlara son olarak, diz kapağı kısmına eklenen yırtıklar ile tarz katılmıştır. Tenin gözüktüğü alanda ise, file çorap giyilmiştir. Bu kombin, birçok kişinin dikkatini bir hayli çekmiştir. File çorabın siyah renkte ve pantolonun açık renkte olması, akıllara soru işaret getirmiştir. Fakat bayanların neredeyse çoğu, bu kombini yapmakta ve severek giymektedir. Bayanların diğer bir kombini ise, uzun çizgili eteğin üstüne giyilen tişört ve deri cekettir. Uzun eteklerin resmi olması ve sade olması, ceketler ile farklı bir hava vermektedir. Ortaya çıkarılan en ilginç kombinler arasındadır.

Dikkat çeken erkek kombini ise, kot pantolonların üzerine giyilen ceket ve içerisine giyilen yelek kombinidir. Ceket ve yelek oldukça resmi olmasından ötürü, her pantolon ile giyilemez. Fakat erkeklerin neredeyse birçoğu, açık renkte kot pantolonlar ile beraber koyu renkte ceketler ve altına yelekler giymektedir. Ayakkabı olarak spor ayakkabı ile beraber giyilmektedir. Bu kombin birçok modacının şaşırmasına yol açmıştır.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.