Manisa'da Bugün

ZABITILARA ÇİRKİN SALDIRI

GÜNDEM

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nün iki çalışanı, seyyar satıcılar tarafından kesici aletle darp edildi. Çirkin saldırıyı kınayan Zabıta Müdürü Aydoğan İra, seyyar satıcılarla mücadeleye devam edeceklerini belirtti.

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nün iki çalışanı, seyyar satıcılar tarafından kesici aletle darp edildi. Çirkin saldırıyı kınayan Zabıta Müdürü Aydoğan İra, seyyar satıcılarla mücadeleye devam edeceklerini belirtti.

Manisa’da haksız rekabetin önüne geçmek amacıyla seyyar satıcılarla mücadeleye yoğun mesai harcayan Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, seyyar satıcıların saldırısına uğradı. Bugün öğleden sonra gerçekleşen olayda Manisa Devlet Hastanesi önünde seyyar satıcılık yapan Mustafa Coşkun isimli şahıs, görevini yapmak üzere söz konusu olay mahalinde bulunan Selim Erten ve Feridun Başyiğit isimli zabıta çalışanına kesici aletle saldırdı. Her iki çalışanın ellerinde oluşan ağır yaralanma dolayısıyla Başyiğit Manisa Devlet Hastanesi’ne, Erten ise Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi’ne kaldırıldı. Saldıran şahıs Coşkun ise ifadesi alınmak üzere Manisa İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Ayrıca seyyar satıcının tezgahına Zabıta Müdürlüğü tarafından el konuldu.

 Zabıta Müdürü İra’dan Kınama

Olaya yönelik yaptığı açıklamada, Manisa halkına hizmet etmek üzere yıllardır sahada olan Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin böylesi üzücü bir olayla karşılaşmış olmasını esefle kınayan Zabıta Müdürü Aydoğan İra, “Öncelikle böylesi talihsiz bir olayla karşılaşan her iki çalışanımıza ve ailesine geçmiş olsun diyorum. Söz konusu olayda seyyar satıcının saldırgan tavırları kesici aletle yaralamaya kadar giderek olay tehlikeli bir boyuta taşınmıştır. Elbette bu ve buna benzer hiçbir saldırıyı kabul etmemiz mümkün değil. Feridun ve Selim arkadaşlarımızın el ve parmaklarında ciddi bir yaralanma söz konusudur. Onların tedavileri devam ederken, saldırıyı gerçekleştiren seyyar satıcıya yönelik de şikayetçi olunacağını belirtmek isterim. Bizler dün olduğu gibi bugün de yarında Manisalı esnafımızı seyyar satıcılardan korumaya devam edeceğiz. Bu konuda her zaman olduğu gibi vatandaşlarımızı seyyar satıcılardan alışveriş yapmama konusunda uyarıyoruz. Böylesi vahim durumların bir daha yaşanmamasını diliyorum” dedi. 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.