Manisa'da Bugün

ZEYNEL BALKIZ SALİHLİ’DE MORAL BULDU

GÜNDEM

Manisa Barosu’nun Başkan Adayı Avukat Zeynel Balkız, destek almaya gittiği Salihli’de büyük bir ilgi ile karşılaştı

 ZEYNEL BALKIZ SALİHLİ’DE MORAL BULDU

“Size söz, Baro’nun gücünü arkanızda hissedeceksiniz!..”

Manisalı avukatlara, her zaman ve her konuda arkalarında dimdik duran Baro sözüyle yola çıkan Baro Başkan Adayı Zeynel Balkız, dün kalabalık bir grupla Salihli’yi ziyaret etti. Önce Salihli Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay ile görüşen Balkız, ardından da Salihli Adliyesi’nde Baro Odası’na geçti. Baro Başkan Adayı Balkız, son dönemde giderek ‘görevim zorlaştırılıyor’ gibi cümleler duyduklarını vurgulayarak, avukatlara arkalarında duracak güçlü bir Baro sözü verdiği Salihli’de gördüğü ilgi ile büyük bir moral topladı.

Salihli Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay ile yaptığı görüşmede amaçlarının, avukatlara hizmet olduğunu vurgulayan Balkız, “Amaç olarak onların yaşamlarını ve mesleklerini kolaylaştırma olduğu gibi Baro’nun ilişkilerini ileri seviyeleri taşımayı da hedefliyoruz. Çok iddialıyız. Manisa Barosu’nu layık olduğu yere inşallah çıkartacağız. Biz, büyük sinekleri takip etme anlayışıyla yola çıktık. Eğer görev verilirse hukukun üstünlüğünü sağlama konusunda elimizden geleni yapacağız. Bu sıcak karşılamanızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Baro’daki yarışın kendi ilgi dışında olduğunu vurgulayan ve bu yarışa müdahalede bulunmanın yanlış olacağını belirten Salihli Belediye Başkanı Uğur Okay, “Türkiye’de önemli sorunlar var. Küçük balıkları tutan, büyük balıkları salıveren bir hukuk anlayışı 2000’li yıllarda hâkimdi.
Umarım Türkiye gelecek dönemde hukukun egemenliğine ev sahipliği yapar ve sizler de bu mücadelede yer alırsınız.” dedi ve Balkız’a ziyaretinden ötürü teşekkür etti.

Manisa Baro Başkan Adayı Zeynel Balkız, Salihli Belediye Başkanı Okay’ı ziyaretinin ardından, Salihli Belediyesi Hukuk İşleri Sorumlusu Avukat Sevinç Sungur’u da ziyaret etti.

Balkız ardından, Salihli Adliyesi’ndeki Baro Odası’na giderek avukatlarla bir araya geldi.

SON DERECE İLGİNÇ VE DEMOKRATİK BİR YARIŞ

Baro seçimlerinin diğer seçimler benzemediğini vurgulayan Balkız, Baro Odası’nda yaptığı konuşmasına, Baro Başkanlığındaki olumlu yarış havasından bahsederek başladı. Balkız, “Biz dün Manisa’da ziyaretlerimizi yaparken, hiçbir ayrım yapmadan, diğer listedeki arkadaşlarımızın bürolarını da ziyaret ettik. Onlar da bizim bürolarımızı ziyaret ediyor, birbirimize başarılar diliyoruz. Böylece ileride, birlikte çalışabilme ihtimalini de nazara alarak, son derece ilginç, demokratik ve anekdotlara iyi yansıyacak tablolar oluşturuyoruz. Bu nedenle yarışan ve yarışmayan, bu tablonun içinde olan tüm arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.