Manisa'da Bugün

Başkan Kayda’dan belediye hizmetlerine yerinde inceleme

MANİSA

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, 2017 yılı yol yapım çalışmaları kapsamında şehir merkezinde yapımı süren parke taş döşeme çalışmalarında incelemelerde bulundu.Başkan Yardımcısı İbrahim Karaca ile İnönü Caddesi’nde yapımı...

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, 2017 yılı yol yapım çalışmaları kapsamında şehir merkezinde yapımı süren parke taş döşeme çalışmalarında incelemelerde bulundu.

Başkan Yardımcısı İbrahim Karaca ile İnönü Caddesi’nde yapımı süren parke taşı döşeme çalışmalarını denetleyen Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, işçilere kolaylıklar dileyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Plan ve programlar doğrultusunda şehir merkezinde yol çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Başkan Kayda, “15 gün önce startını verdiğimiz İnönü Caddesinin parke taşı döşeme işini de bitirme noktasına geldik. Bu anlamda ekibimize, Fen İşleri Müdürümüz Ercan Oyan’a ve Başkan Yardımcım İbrahim Karaca’ya teşekkür ediyorum. Ekiplerimiz, Ramazan ayında büyük bir hızla işlerini yapmaya devam ediyorlar. İnönü Caddesinden sonra şehir içi otobüs güzergahı üzerinde bulunan Şüheda Caddesinden Kurudere ve Atatürk Caddeleri ile koşu yolu ve Avar Caddesi üzerinden de Fatih Köprüsüne ve Sarıpınar Mahallemizdeki bağlantı hattı da bu süreçte tamamlanacak. Pazartesi günü Atatürk Caddesinde yağmur suyu projemizin çalışmaları başlıyor. Bu yılın sonuna kadar Salihli’de birçok projemiz tamamlanmış olacak. Salihli daha yaşanılabilir ve sorunları çözülmüş bir şehir olacak. Alt yapı ve üst yapı çalışmalarımız devam ediyor. Bizler üst yapıda yol yapımını alt yapıda ise Büyükşehir Belediyesi kanalizasyon çalışmaları yapacak. Büyükşehir ile birlikte yıllardır birçok çözülemeyen sorunu çözüyoruz. Yaklaşık bin 200 personelimiz ile gecemizi gündüzümüze katarak Salihli’ye hizmet etmek için çalışıyoruz” dedi.

Öte yandan, Caferbey Mahalle yolunun iyileştirilmesiyle ilgili olarak ta incelemelerde bulunan Başkan Kayda, sorunların kısa zamanda çözüleceğini kaydetti.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.