Manisa'da Bugün

Belediye personeline mevzuat eğitimi

MANİSA

Manisa Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından belediye personeline “Temel Belediye Mevzuatı, Belediyenin Tanıtımı ve Kurumsal Kültür Eğitimi” verildi.Bünyesinde görev yapan personelin vatandaşlara...

Manisa Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından belediye personeline “Temel Belediye Mevzuatı, Belediyenin Tanıtımı ve Kurumsal Kültür Eğitimi” verildi.

Bünyesinde görev yapan personelin vatandaşlara daha kaliteli hizmet verebilmesi amacıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi hizmet içi eğitim seminerlerine devam ediyor. Bu kapsamda İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından belediye personeline yönelik, “Temel Belediye Mevzuatı, Belediyenin Tanıtımı ve Kurumsal Kültür Eğitimi” verildi. Düzenlenen eğitimin açılış konuşmasını yapan İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Muzaffer Şaşmaz, “Personelimizin bilgi ve tecrübe düzeyini sürekli eğitimlerle taze tutmaktayız. Gerek mevzuat ve gerekse kişisel gelişim açısından Büyükşehir Belediyesi personelimizin mükemmele erişmesini hedefliyoruz. Amacımız vatandaşlarımızın memnuniyet düzeyini arttırmaktır. Personelimizi vatandaşın her zaman yanında ve hizmetinde olma bilinci ile yetiştiriyoruz” dedi.

Şaşmaz’ın konuşmasının ardından Eğitim Şube Müdürü Mustafa Bozal tarafından belediye personeline, Manisa Belediyesinin tarihçesi, büyükşehir belediyesinin kuruluşu, belediyelerce uygulanan temel kanunlar, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin kurumsal kültürü, temel değerleri ve ilkeleri, vatandaş memnuniyeti, etik davranış ilkeleri gibi birçok konu hakkında sunum gerçekleştirdi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.