Manisa'da Bugün

Gençlik Spor İl Müdürlüğünün yaz okulu kayıtları başladı

MANİSA

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından her yıl olduğu gibi bu yılda düzenlenen yaz spor okullarının kayıtları başladı.Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından açılan yaz spor okullarında 22...

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından her yıl olduğu gibi bu yılda düzenlenen yaz spor okullarının kayıtları başladı.

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından açılan yaz spor okullarında 22 farklı branşta ücretsiz spor eğitimi verilecek. Manisa’nın dört bir yanındaki on binlerce öğrenci, sporun güzellikleriyle buluşacak. Özellikle çocukların ve gençlerin fiziksel, zihinsel gelişimleri ile sosyalleşmelerine katkı sağlayacak, ayrıca yeteneklerini ortaya çıkarmak amacıyla sunulan yaz spor okulları kapsamında; cimnastik, atletizm, atıcılık, basketbol, badminton, boks, eskrim, futbol, güreş, hentbol, judo, masa tenisi, Muay Thai, okçuluk, taekwondo, tenis, Wu-Shu, voleybol, tenis gibi toplam 22 branşta ücretsiz olarak eğitim verilecek. İl müdürlüğüne bağlı spor tesislerinde antrenörlerin eşliğinde verilecek olan eğitimler sayesinde haftanın 7 günü çocuklar sporla buluşacak.

Başvuruda bulunmak isteyenlerin Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve ilçe müdürlüklerine başvuru formu ve bir adet fotoğraf ile kayıt yaptırabilecek.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.